АДА КЛИЙН

 • АДА КЛИЙН

  АДА КЛИЙН

  Нашето старание е почистването да бъде извършено с прецизност към всеки детайл и подхождаме индивидуално към всеки обект.

 • АДА КЛИЙН

  АДА КЛИЙН

  Нашето старание е почистването да бъде извършено с прецизност към всеки детайл и подхождаме индивидуално към всеки обект.

 

АДА КЛИЙН

АДА Клийн предлага на своите клиенти  почистване за Вашият дом, офис, апартамент, къща. Нашето старание е почистването да бъде извършено с прецизност към всеки детайл и подхождаме индивидуално към всеки обект. Използваме само доказани и качествени вносни професионални препарати, които щадят деликатните повръхности на Вашето жилище.

Знаем, че Вашето ежедневие е изпълнено с много задачи и ангажименти, от които зависи Вашето развитие, затова ние можем да Ви помогнем, като ни позволите да се погрижим за почистването и уюта на Вашият дом или работно място. Оставете тази изтощителна работа на нас, а за Вас ще остане да се насладите на удоволствието и да знаете, че целият ви дом е почистен професионално от нашият екип.

Услугите, които предлагаме са внимателно селектирани и задълбочени в почистването до последният детайл. Обектите са ни персонализирани и съобразените напълно с Вашите изисквания. Разбира се, изпълняваме и специални услуги по желание на клиента, в това число пазаруване по предварително изготвен списък от желан от вас магазин, или специални инструкции като: гладене, пране, измиване на съдове и други.

Почистването на дома или офиса може да бъде еднократно или абонаментно - всяка седмица, всеки месец, веднъж или два пъти на седмица и по желание на клиента. При всяко посещение се почиства всяка стая без изключение по предварително зададеният план и график.

Всички стаи

Почистването във всички стаи включва на първо място премахване на прах от картини, предмети, вентилатори, лампи, врати, мебели, цокли, прозорци и дограма. Премахване на паяжини, прахосмукиране на килим и подови настилки, след което измиване на сухи и дървени подове. Изхвърляне на кошчета за боклук.

Кухня

В кухнята се почистват уредите, плотове, шкафове, маси и столове. Почистването става чрез дезинфекция на мивките и каналите с отпушващи препарати. Възможно е почистването на хладилника и микровълновата фурна отвътре и отвън, след оглед и доплащане на място. Почистване на подовите настилки и предметите.

Бани и тоалетни

Почистваме Вашите бани и тоалетни внимателно, включително смесителя и мивките. Почистването включва дезинфекция на каналите и тоалетната, почистване на огледалата и всички хромирани елементи. Измиване на подовете и стените.

Нощно почистване

Нощното почистване е подходящо за обекти и помещения, които не са на разположение през деня. За почистване извън работно време и след полунощ, Премиум услугата на АДА Клийн е в валидна с доплащане на 100% от редовната цена и предварителна заявка за ден и час на посочените телефони в страницата за Контакти.

Пазаруване на продукти

Предлагаме на Вашето внимание пазаруване на продукти по списък на клиента от желан магазин в рамките на град Пловдив. Ние ще пазаруваме вместо вас и ще доставим избраните продукти директно във Вашият дом, докато той се почиства от нашите специалисти. Цената на услугата се заплаща допълнително към Вашето почистване и е не цена 20 лева.

 

АДА КЛИЙН

Услуги

 • Професионално машинно пране на мека мебел
 • Професионално почистване на прозорци
 • Професионално почистване на къщи
 • Професионално почистване на апартаменти
 • Професионално почистване на бани
 • Професионално почистване на тоалетни
 • Цялостно освежаване


Професионално почистване на прозорци

Услугата се извършва с професионални инструменти и препарати за почистване на стъкла.
Инструментите са ефективни, безопасни и ергономични, и осигуряват невероятни резултати в миенето на стъкла.Уникалната, патентована форма на лайсните позволява почистване на стъкла без мокри следи в ръба на прозореца и без допълнително забърсване с кърпа.Телескопични дръжки дават възможност за почистване на високи и труднодостъпни прозорци.

 • Професионално машинно пране на мека мебел
 • Дивани 
 • Фотьойли, кресла, столове
 • Матраци
 • Килими,мокети и др. по домовете и офисите за град Пловдив и региона

 

Карта