Грилон ЕООД   ( Visit Website )

Грилон ЕООД

Целта на нашата дейност е предлагането на една завършена и комплексна услуга в строително ремонтните дейности.Качеството на тази услуга е основополагащо за развитието ни,като за целта се стремим да съчетаваме традиционните техники и материали с новостите на пазара.

Презентация

Грилон ЕООД

Целта на нашата дейност е предлагането на една завършена и комплексна услуга в строително ремонтните дейности.Качеството на тази услуга е основополагащо за развитието ни,като за целта се стремим да съчетаваме традиционните техники и материали с новостите на пазара. Инвестицията ни в мобилност,техническо осигуряване и обучение са предпоставка за положителното развитие на нашата цел.

 

Всеки имот се нуждае от грижи и поддръжка през целия му жизнен цикъл. Ние Ви предлагаме широк набор от строително ремонтни и строително монтажни дейности за всички типове сгради, както и техническа поддръжка на съоръжения и машини. Наши партньори са доказали се фирми в строителството и строително ремонтните дейности.

 

Грилон ЕООД осъществява пълен спектър от ремонти, използвайки своя многогодишен опит на високо равнище. От момента на своето  създаване, фирмата се развива прогресивно, напълно усвоявайки основните направления в строителните услуги и ремонти. През годините, сплотеният ни колектив успешно е завършил различни строително – ремонтни дейности на обекти от различно естество, а наши партньори се явяват редица известни строителни и търговски компании.

 

Ако се нуждаете от качествен ремонт, екипът ни веднага може да се отзове на вашите желания

 

Галерия

Грилон ЕООД Грилон ЕООД Грилон ЕООД
     
Грилон ЕООД Грилон ЕООД Грилон ЕООД
     
Грилон ЕООД Грилон ЕООД Грилон ЕООД
     
Грилон ЕООД Грилон ЕООД Грилон ЕООД

Карта

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Грилон ЕООД
Грилон ЕООД
0887 377 439, 0879 377 439
N/A
Ловеч, бул. България №72
grilon@abv.bg

Грилон ЕООД