Грозев 06 ЕООД ( Visit Website )

Грозев 06 ЕООД

е създадена, 1996 година в Димитровград. Фирмата е със 100 % собствен капитал. Фирмата е тясно специализирана и профилирана в производството на мъжко, дамско и детско бельо, произведено от висококачествени материали съобразени с всички изисквания за безопасност, екологичност и комфорт.

Презентация

Грозев 06 ЕООД

Грозев 06 ЕООД е създадена, 1996 година в Димитровград. Фирмата е със 100 % собствен капитал. Фирмата е тясно специализирана и профилирана в производството на мъжко, дамско и детско бельо, произведено от висококачествени материали съобразени с всички изисквания за безопасност, екологичност и комфорт.

 

Фирмата притежава собствен цех за производство, оборудван със съвременни машини, позволяващи високо качество на произведената продукция както и своевременно откликване на нуждите на пазара. Към момента във фирмата работят 30 човека висококвалифицирани професионалисти.

 

Продукцията на фирмата се пласира основно в страната чрез своята изградена и утвърдена дистрибуторска мрежа. Част от продукцията се изнася и за чужбина главно в Сърбия, Македония, Гърция и др.

 

Мъжко бельо

Дамско бельо

Детско бельо

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Грозев 06 ЕООД - Димитровград

Грозев 06 ЕООД - Димитровград

0898 628 096 / 0391 60 502

Бельо

Димитровград, ул.Първи май 24

grozev06@abv.bg

Грозев 06 ЕООД