Грим Ани Гусийска

 • Грим Ани Гусийска

  Грим Ани Гусийска

  Удължаването и сгъстяването на мигли по метода "Косъм по косъм" е безвреден метод, който гарантира естествена визия и дълготраен ефект.

 • Грим Ани Гусийска

  Грим Ани Гусийска

  Удължаването и сгъстяването на мигли по метода "Косъм по косъм" е безвреден метод, който гарантира естествена визия и дълготраен ефект.

 • Грим Ани Гусийска

  Грим Ани Гусийска

  Удължаването и сгъстяването на мигли по метода "Косъм по косъм" е безвреден метод, който гарантира естествена визия и дълготраен ефект.

Грим Ани Гусийска

Грим Ани Гусийска

Удължаването и сгъстяването на мигли е безвреден метод, който гарантира естествена визия и дълготраен ефект. Следващите редове ще Ви запознаят с това, какво точно представлява самата процедура:

Ефектът, който се постига: С поставянето на удълженията се увеличава дължината и обем на естествените Ви мигли и в допълнение придава цветен нюанс(черният ефект на спиралата). При поставяне на мигли косъм по косъм към всяка естествена мигла се прикрепя една изкуствена и резултатът е по-плътни, черни, дълги и гъсти мигли, според естествената гъстота на миглите. 3D миглите се различават от метода "косъм по косъм", защото с поставянето им се постига до три пъти по-забележителна гъстота. Резултатът е зашеметяващи, пухкави, по-плътни, по-леки, по-издръжливи и по-гъсти мигли. По желание на клиента към неговите мигли могат да бъдат прикрепени и цветни мигли (синьо, лилаво, червено, зелено, розово,брокат), за да се добие цветен акцент, който се поставя най-често в края на миглите.

Материали, които се използват по време на процедурата: Миглите са изработени от коприна и се поставят към естествените една по една с помощта на щадящо хипоалергенно лепило с хирургическа здравина. При 3D миглите към естествената мигли се прикрепят три или повече по-тънки и леки мигли. За изолиране на долните мигли се използва колагенов пач (лепенка), която по време на процедурата влияе положително на подочния контур.

Размери: Миглите се предлагат в различни размериот 8мм до 14мм и различна дебелина 0.15 мм и 0.20 мм. Ппреди пристъпване към процедурата се обсъжда, какви варианти могат да бъдат поставени, според възможностите на Вашите собствени мигли.

Как да се грижим за новите си мигли?: След поставяне на миглите спирала НЕ се използва, миглите са черни и сами ще се убедите, че няма нужда. Ако желаете все пак, не е проблем да слагате спирала, но тя трябва да бъде специално на водна основа. (Попитайте за такава спирала човека, който Ви поставя миглите). Всякакъв грим не е проблем да се поставя, но проблем може да настъпи при неговото махане. Грим се маха с тоалетно мляко БЕЗ мазнини или мицеларна вода без търкане на окото, за да не загубите не само удължителите, а и собствените си мигли. Лещи МОГАТ да се носят, удължените мигли и лещите не си пречат едно на друго.

Поддръжка: Естественият жизнен цикъл на миглите е между 12 дни и 75 дни (10 седмици). При различни влияния, спирала, ежедневно носене на сенки и коректор около очите, залепване на мигли или други фактори, жизненият цикъл на миглите се скъсява и те опадат по-често, като на тяхно място поникват нови. Именно тогава се налага поддръжка, за да бъдат залепени мигли на новопоникналите и подменени израствалите. Миглите издържат с години при правилни грижи и редовно посещение за поддръжка. Поддръжката на миглите се извършва на около 3 седмици - 1 месец,  преди да са опадали повече от половината мигли.  Състой се в премахване на израстнали удължители, с помощта на специален разтвор за лепило и слагане на нови удължения върху свободните мигли.

Кога е най-подходящото време за записване на час?: Когато забележите, че Вашите изкуствени мигли са опадали на 50%  се обаждате за записване на час за след една седмица.

Времетраене на процедурата:Процедурата е изключително деликатна и за извършването й се изисква изключителен професионализъм, търпение и умение, каквото не всеки може да притежава. Моля имайте предвид, че трябва да отделите за първоначално поставяне около час и половина - два и Вие също да се въоръжите с търпение. Процедурата се извършва в легнало положение и може да се настройте дори за сън. За поддръжка необходимоте време е около час-час и половина

Грим Ани Гусийска

1. Ламиниране на мигли: Lash volume lifting с ефект от 6 до 8 седмици

Мили дами, сега може да се възползвате от най-новата процедура и терапия за мигли LVL (lash volume lifting) или ламиниране и ботокс на мигли. Процедурите се правят върху естествените мигли:

Ето и малко повече информация за процедурите:

 

LVL- ламиниране на мигли
Ламинирането на мигли е напълно безопасна и безвредна процедура, чрез която се удължават, удебеляват, извиват и заздравяват естествените мигли. В състава на ламиниращия продукт влизат витамини, пептиди и кератин. За по-дълбок и изразителен поглед миглите биват боядисани със специална боя за мигли.

 

Ефектът се запазва 6-8 седмици, без необходимост от специално предпазване на миглите. Можете спокойно да спите в удобната си поза, да миете лицето си, да плувате, ползвате сауна и парна баня, спорт и т.н. Със ставането миглите Ви са в отлична форма! А когато искате още по-изразителен поглед, можете да ползвате спирала.

 

Процедурата е особено подходяща при:

 • дълги и гъсти мигли;
 • прави мигли;
 • светли мигли;
 • увредени мигли;
 • къси мигли;
 • за мигли след миглопластика;

Lash Botox- БОТОКС НА МИГЛИ:

 

Същност:

 • съдържа Аминокиселини , Витамини , Колаген, Пантенол , Кератин;
 • прониква дълбоко в корените и подхранват миглите;
 • може да се използва за третиране на увредени мигли и като допълнителна процедура с

Ламинирането на мигли;

ВИДИМ ЕФЕКТ още след първата процедура.

 

Ефектът след БОТОКС на миглите:

 • увеличаване на дължината;
 • удебеляване на структурата на миглите;
 • увеличаване на обема (дебелина) на миглите;
 • устойчивост и плътност на миглите.

Терапията с ботокс включва три процедури през две седмици.

Забележка:

 

Първите 24 часа след процедурата миглите не трябва да се мокрят.

 

2. Микроблейдинг:

 

 Микроблейдинг /3D вежди „косъм по косъм”/ представлява форма на полуперманентен грим и е двуетапна козметична процедура, при която с помощта на много фини игли се вкарват подкожно на 0.5 или 0.7 мм дълбочина растителни пигменти под формата на косъмчета в зоната на веждите, в базалната мембрана, която разделя епидермиса от дермата.

Процедурата се извършва, спазвайки всички хигиенни норми. Пигментите, които се имплантират в кожата, се запазват видими до година и половина-две но тяхната дълготрайност зависи от типа кожа и поддържането на веждите.

За да бъде постигнат оптимален ефект на процедурата, клиентът Е ДЛЪЖЕН да дойде на вторият етап от процедурата - ретуш, който се прилага до 40 /четиридесет/ дни след възстановителния период, като по този начин се гарантира качеството на приложената процедура. Ретушът представлява, повтаряне на вече съществуващите косъмчета, с цел насищане на цвета, сгъстяване или запълване на дупки, където пигментът е бил изхвърлен от организма, също така могат да бъдат нанесени корекции по вече направените вежди /изсветляване, потъмняване, удебеляване, изтъняване/, както и да наситим цвета, чрез т.нар светлосенки, микроброудъринг или "ефекта на молива" . След възстановителния период и от ретуш процедурата вече може да се радвате на новите си вежди. С преминаването на финните игли през фуликулите на косъмчетата на Вашите вежди се стимулира техния растеж и след една година вашите вежди може и да нямат нужда от поддържаща процедура 

Удължаване на мигли София

Карта