ЕТ Преси-Емил Манчев

  • ЕТ Преси-Емил Манчев

    ЕТ Преси-Емил Манчев

    Извършваме професионални услуги в сферата на Къртачните дейности. Нашите опитни служители са на Ваше разположение и ще Ви предложат най-добро качество на ниски цени

ЕТ Преси-Емил Манчев

За нас

Имате нужда от професионално къртене в София и региона – ние сме насреща! Ние от ЕТ Преси-Емил Манчев предлагаме на нашите клиенти още една опция, с която лесно да се справят с тежките ремонтните дейности, с които всеки човек в живота си поне веднъж се е сблъсквал. Извършваме професионални услуги в сферата на Къртачните дейности.

Нашите опитни служители са на Ваше разположение и ще Ви предложат най-добро качество на ниски цени за региона на София Преди да стартираме къртачните дейности, ще направим безплатен оглед и ще инспектираме мястото, с цел правилно и безопасно финализиране на работата.

Ние от ЕТ Преси-Емил Манчев работим изключително бързо, чисто и безопасно. Тежкото оставете на нас, удоволствието – за вас!

Строителни ремонти от А до Я

Къртене на бетон

Когато вашата работа изисква експертно рязане, разрушаване или изкопаване на бетон, изберете експертите на Кърти-Извозва. Притежаваме необходимата техника, знания и опит, за да изкъртим успешно вашата бетонна конструкция. Къртене на бетон е отговорна услуга, която не трябва да бъде подценявана и поверявана в ръцете на хора с малко опит.

За премахването на бетона са нужни много повече от няколко мъже с твърди удари и чукове. Нашата фирма предлага демонтаж на бетон, без значение с какви размери е той. Клиентите ни са изключително доволни и възхитени от нашата гъвкавост, ефективност, надеждност в изпълнението на работата ни.

Предлагайки тази услуга ние предлагаме и нашия набор от машини, които ще генерират най-добри резултати. Благодарение на богатия опит и компетентен екип, успяваме да задоволим разнообразните изисквания на нашите клиенти. Ние можем да разрушим всяка една бетонна конструкция, всички видове бетонни колони и греди. Нуждаете се от изпълнител, на когото можете да се доверите.

 

Галерия