Работилница за красота Хармония ( Visit Website )

Работилница за красота Хармония

Защо работилница? Защото ние не сме просто салон, а работилница, където ще получите съвет и качествено обслужване спрямо Вашия индивидуален проблем, защото ние работим за Вас от самото начало, докато не постигнем желания резултат...

Презентация

Работилница за красота Хармония

Здравейте! Ние сме Работилница за красота “Хармония”. Защо работилница? Защото ние не сме просто салон, а работилница, където ще получите съвет и качествено обслужване спрямо Вашия индивидуален проблем, защото ние работим за Вас от самото начало, докато не постигнем желания резултат.

 

Ако търсите уют, качество и професионализъм, но също така искате да получите любезно отношение, съвет или консултация за Вашия индивидуален проблем, значи сте попаднали на точното място. При нас ще получите всичко,от което имате нужда и ще си тръгнете удовлетворени от резултата. Нашата главна цел е постигането на красота, но чрез здраве отвътре и отвън. Ние знаем, че всеки човек е различен и затова нашето мото е:” Индивидуална грижа за всеки клиент”. 

 

Линк към онлайн магазина -  http://www.harmonya.eu
Линк към сайта – http://www.harmonia-rabotilnitza.com

 

Услуги

Работилница за красота „Хармония” работи с качествени продукти, изпробвани и доказани във времето като: бои за коса Keune, козметични продукти на Forever Living и Revive, лакове Harmony и Zoya, козметика за коса с арган на Angel Professional Paris, козметични продукти за кожа Qtica и други.  Работилница за красота „Хармония”  предлага следните услуги:

 • Фризьорство
 • Маникюр и педикюр
 • Кола маска за жени и за мъже
 • Почистване на лице
 • Терапии: с хиалуронова киселина; с колаген; с витамини + йонофореза; антибръчкова; избелваща; за премахване на пигментни петна; с водорасли;
 • Ултразвук на лице и тяло
 • RF на лице и тяло
 • Диамантено микродермоабразио
 • Безиглена мезотерапия
 • Криотерапия
 • Светотерапия
 • Бодирепинг
 • Масажи: на лице и деколте; на гръб; на цяло тяло; антицелулитен
 • Кавитация
 • Power Plate

Клиенти

С течение на времето и в процеса на нашата работа установихме, че клиентите ни, у които сме създали доверие с отношението си към всеки индивидуален проблем, имат идентични проблеми с косата, кожата и ноктите, в следствие на предишна употреба на продукти.  И за да можем да Ви предпазим от пораженията на химията,  решихме да направим онлайн магазин, в който да предлагаме само висококачествени професионални продукти, които помагат, а не вредят. 

 

По този начин Вие нашите клиенти ще може  да дадете на своите коса кожа и нокти качествената грижа, която получавате в салоните за красота при това на достъпна цена. А ето и какво точно ще намерите в нашия Онлайн магазин “Хармония” –  http://www.harmonya.eu : висококачествени продукти с арганово масло, козметика за лице с екстракт от охлюви, професионални продукти за маникюр и педикюр, както  и много други продукти, изпитани, оценени и използвани от добрите салони за красота!

 

Продуктите, които ще намерите в нашия магазин не са познатите марки, които са химически конгломерати, излъчващи само комерсиална подвеждаща реклама , с цел безогледна печалба. Предлаганите от нас стоки са разработени от професионалисти(фризьори, козметици и др.), които са добре запознати с проблемите на косата и кожата, знаят какво ги предизвиква и знаят решението за тяхното лечение. 

 

А именно продуктите, които сме изпробвали във времето и които решихме да предлагаме в нашия Онлайн магазин “Хармония”, защото онлайн магазин Хармония продължава мисията на Работилница за красота “Хармония” – а именно да предложи на своите клиенти качествено обслужване и индивидуална грижа за всеки един клиент.

 

Ако имате някакви въпроси или проблем, свързан с косата, кожата или ноктите.

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Работилница за красота Хармония

Работилница за красота Хармония

0878 430 015

гр.София, ул.Нишава 46

KEUNE