Ламиниран Паркет Търговище

 • Ламиниран Паркет Търговище

  Ламиниран Паркет Търговище

  Фирмата предлага безплатна доставка в рамките на града. Също така разполага с квалифицирани монтажници. Цена на монтажа 2.50лв./кв.м. При заявка за по-големи количества клиентите се ползват с договорена отстъпка.

 • Ламиниран Паркет Търговище

  Ламиниран Паркет Търговище

  Фирмата предлага безплатна доставка в рамките на града. Също така разполага с квалифицирани монтажници. Цена на монтажа 2.50лв./кв.м. При заявка за по-големи количества клиентите се ползват с договорена отстъпка.

 • Ламиниран Паркет Търговище

  Ламиниран Паркет Търговище

  Фирмата предлага безплатна доставка в рамките на града. Също така разполага с квалифицирани монтажници. Цена на монтажа 2.50лв./кв.м. При заявка за по-големи количества клиентите се ползват с договорена отстъпка.

Ламиниран Паркет Търговище

Ламиниран Паркет Търговище

Фирмата е с 15 годишен опит в продажбата и монтажа на ламиниран паркет.  Предлагаме безплатен транспорт в рамките на града. Цените на паркета варират от 9лв./кв.м  до 28лв./кв.м.

Класически паркет

Дъбовият паркет е най-популярния паркет от естествена дървесина в България (а и не само). Причините за това са, че дъбът има отлични качества – както технически, така и естетически. Дъбът има една от най-здравите дървесини, което го прави особено подходящ за изработката на паркет и дюшеме. Дъбовото дърво е устойчиво на гниене и деформации. Не на последно място дъбовата дървесина е широко разпространена и е сравнително достъпна ценово за масовия клиент

Освен като качествена дървесина, дъбът има и много красива текстура. Паркетът от дъб изглежда много естествено и натурално и това е причината да е толкова предпочитан.

Дъбовия паркет се полага върху обезпрашен и грундиран под, чрез лепене със специално лепило. Така се елиминира вероятността за последваща поява на скърцане, разместване на ламелите и други недостатъци.

Трислоен паркет

Трислойният паркет е подова настилка, изработена изцяло от естествено дърво и съставена от механично слепени 3 слоя дървесина с обща дебелина между 12 и 16 Мм. Технологията на изработка на трислойния паркет е иновация на подовите настилки и гарантира липсата на каквито и да е усуквания и измятания, тъй като трите слоя дървесина се редят в противоположни посоки.

Най-горния слой, който представлява външния вид на паркета е изработен от висококачествена дървесина, която може да бъде завършена с байц, покритие от лак или масло, в разнообразни шарки (цяла дъска, двойна или тройна паркетина), с наличие на фаска и допълнителни защитни покрития. Другите слоеве се правят от иглолистна дървесина, като всеки слой се поставя напречно на предишния. Трислойният паркет позволява няколкократно циклене и се произвежда с клик система, която позволява изключително бързото и лесно монтиране.

Готови лакирани паркети

Ламиниран Паркет Търговище разполага с 16 декора масивен паркет от вид монголски дъб, който расте само в Усурийската тайга. Дъбовият паркет е с произход Русия, притежава много добри физико-механични характеристики и е с изключително красив фладер.

Дърветата, от които е направен паркета са на възраст между 100 и 150 години. Поради специфичните климатични условия в усурийската тайга и големите температурни амплитуди – температура през зимата достигаща до -45 градуса, през лятото до +38 градуса, дървесните видове на тази територия са изключително здрави и плътни.

Всеки един от декорите е допълнително обработен чрез байцване и лакиране. Характерното при обработката на тези паркети е, че те всички минават през цикъл на естествено атмосферно изсушаване, преди същинското сушенето в камери, като по този начин се подобряват механичните им характеристики.

Classen паркет

Ламинираният паркет на фирма Classen съчетава уникална функционалност, красота и стил. Интелигентният дизайн на паркетите е разделен в отделни колекции което ще ви позволи да направите вашият избор по лесен. Голямото разнообразие от цветове, текстури ще задоволи и най-взискателния вкус.

Ламинираните покрития CLASSEN се отличават:

 • Устойчивост на абразия (устойчивост на износване)
 • Устойчивост на компресия по време на продължителен натоварване
 • Устойчивост на UV избледняване
 • Топлинна стабилност, устойчивост на тлееща цигара
 • Устойчивост на домакински продукти
 • Антистатична (не задържа прах)
 • Лесен за инсталация (монтаж)

Ламиниран паркет Egger

Новата колекция на немския производител Egger за периода 2015-2017г. е вече факт и на българския пазар.

Мнението на специалисти и потребители, които имаха възможността да се докоснат до нея, може да се обобщи само с една ключова дума - РАЗНООБРАЗИЕ!

То се изразява в изключително богатата палитра от изцяло нови декори, предлагащи се в различни класове, дебелини и формати на дъската. Именно цялата тази съвкупност от характеристики, съчетана с перфектно техническо изпълнение и гаранция за немско качество, правят новата колекция на Egger идеалния избор за всеки дом, офис или търговско помещение. Вдъхнете нов живот и сами бъдете дизайнери в собствения си дом, залагайки на сигурно с продуктите на Egger.

Ламиниран паркет Kronopol

Kronopol е един от най-големите производители на изделия от дървен материал и ламиниран паркет в света. Kronopol е част от холдинга Swiss Krono Group- световен лидер в областта на изделия от дървен материал. Компанията е основана през 1994 г. в резултат на придобиването на държавна фабрика. Швейцарски инвеститор, като предоставя милиони капитал, бързо модернизира машините и технологията. Благодарение на това, качеството на продуктите се забелязва и оценява високо от клиентите.

Фирмата постига настоящата си позиция благодарение на иновативни, екологично чисти продукти с високо качество и разумни цени. Във фирмените магазини на Паркетен Свят се предлагат 16 декора ламиниран паркет с марката Kronopol в няколко колекции и разнообразни изпълнения и повърхности. Богатите цветове ламиниран паркет Ви дават възможност да създадете един модерен, екстравагантен или класически, но винаги изпълнен с индивидуалност интериор. Подовите настилки на Kronopol гарантират комфорт и естетичен вид в продължение на много години.

Висока издръжливост; устойчивост на мръсотия и надрасквания; лесно почистване и поддръжка и съвместимост с водно подово отопление– това са само част от основните характеристики на ламинирания паркет, произведен от Kronopol.

Обекти

Сред завършени от нас обекти са: общински предприятия, детски градини, училища, администрации и др.

 

Галерия

Карта

Тази фирма е регистрирана на следните места: