Home Design ( Visit Website )

Интериорен дизайн Варна Home Design Home Design
Home Design

HOME DESIGN - комплексно обзавеждане, интериорен дизайн и ремонтни дейности на домове, ваканционни имоти, хотели и заведения. Нашите дизайнери имат професионален опит в създаването и реализацията на проекти с различна сложност - от стандартни интериори на градски апартаменти до луксозни елитни имоти, хотелски обекти и заведения.


Презентация

Home Design Home Design Home Design Home Design Home Design

Home Design

Home Design

HOME DESIGN - комплексно обзавеждане, интериорен дизайн и ремонтни дейности на домове, ваканционни имоти, хотели и заведения.

 

Нашите дизайнери имат професионален опит в създаването и реализацията на проекти с различна сложност - от стандартни интериори на градски апартаменти до луксозни елитни имоти, хотелски обекти и заведения.

 

При нас можете да направите консултация за дизайна на вашето жилище.

 

Можете да си поръчате проект и изработка на кухня и всякакви мебели по индивидуален дизайн. Цените варират от класа на мебелите и използваните материали. Това, което ги обединява и винаги високото им качество и уникален дизайн.

Home Design

Основните работни етапи са следните:

 1. Първоначално консултиране:
 2. Нашите специалисти ще Ви окажат помощ в избора на стил, цветове и материали за интериора. Ще Ви дадат първоначални идеи и насоки съобразявайки се с изискванията и с възможностите Ви. Клиентът винаги участва в първаначалното обсъждане на дизайна. Ние няма да пренебрегнем Вашите желания и идеи, а събразявайки се с тях ще предложим най-оптималното решение. Задължително е посещение на място и оглед за вземане на точните размери.

 3. Изготвяне на проект - Нагледно представяме идеите с помоща на компютърно 3D визуализиране.
 4. Преустройство и правилно планиране на вътрешното пространство. Проектиране и изграждане на нестандартни решения за тавани и стени от гипсокартон – фигуративни тавани, скрито осветление, арки, колони и ниши на стените и др. декоративни елементи. Избор и професионално полагане на подови настилки, декоративни мазилки, тапети, бои, корнизи и др. Избор и проектиране на бани и санитарни помещения – избор и полагане на фаянс и теракот, облицовки, монтиране на вани и душ кабини и др. Проектиране и изпълнение на ел. инсталации, осветителни и озвучителни системи. Индивидуално проектиране на мебели за спалня, всекидневна, трапезария, дрешници, домашен офис и др. помещения . Подбор на готови мебели, декорации, осветление и интериорен текстил. Индивидуално проектиране и изработка на мебели и кухни.

 5. Остойностяване:
 6. Предлагаме гъвкави възможности за постигане на оптимални решения, съобразявайки се с вашите възможности и бюджет.

 7. Сключване на договор и Изпълнение на проекта и Контрол:
 8. Управление и стриктен контрол над качеството, изпълнението и сроковете на всеки етап от работата. Може би мислите, че интериорния дизайн е поредната глезотия, която се предлага на пазара, за да задоволи капризите на хора с големи възможности. Преди да отсечете, че Вие нямате излишни пари, които да разхищавате, нека Ви кажем нещо наистина важно за тази услуга. Интериорният дизайн до голяма степен е и инвестиция, защото Вие ще заплатите веднъж за цялостна услуга и ще получите напълно завършен проект вместо да наемате различни фирми, на които да заплащате по отделно и които да извършват различни етапи от обзавеждането и ремонтните дейности.

  *Стойността на проекта се определя от квадратурата на помещението и сложносттта на проекта.

За повече информация, изпратете запитване:

 • Изпратете ни план с размери на имота и къде се намира.
 • Опишете ни какви са вашите идеи, желания и, разбира се, бюджет.

Ние ще Ви изготвим предложение за интериора и обзавеждането, индивидуален интериорен проект, както и ценова оферта.

 

Разгледайте и галерията на нашия сайт, представяща част от нашите реализирани интериорни проекти: www.homedesign.bg

Галерия

Home Design Home Design Home Design
     
Home Design Home Design Home Design
     
Home Design Home Design Home Design
     
Home Design Home Design Home Design
     
Home Design Home Design Home Design

 

Интериорен дизайн Варна

 

Home Design

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Home Design - Варна

Home Design - Варна

0898 516 123

Варна, ул. Иван Вазов 37, партер

Home Design

Home Design

 

Home Design