ИД-Клима

  • ИД-Клима

    ИД-Клима

    Гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване и профилактика на климатици, термопомпени системи, отоплителни инсталации и вентилация.

ИД-Клима

ИД-Клима

ИД-Клима е създадена от екип с модерно мислене и традиции - във всички направления свързани с климатици, климатични системи, вентилация и отопление.

Основен предмет на дейност на фирмата е анализ, проучване, консултиране, сервизно обслужване, проектиране и изграждане на климатични, вентилационни и отоплителни системи. Доставка и монтаж на климатици. Гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване и профилактика на климатици, термопомпени системи, отоплителни инсталации и вентилация.

В офиса ни ще ви посрещне квалифициран екип, който да ви консултира в оптималния избор според нуждите Ви и предлаганите от нас услуги. Предлагаме на клиентите си безплатен оглед, безплатна консултация и безплатна доставка на климатици за гр.София. За количества и за цяла България.

ИД-Клима благодари на партньорите и клиентите, които ни гласуваха доверие през годините. Въпреки икономическата криза нашият екип остава верен на традициите си за бърз и коректен отговор и нормални цени.

ИД-Клима съчетава прецизност,контрол и високо ниво на енергийна ефективност в изградените от фирмата проекти. На страницата на този сайт ще намерите богата гама утвърдени марки климатици предлагани от нас. Обръщаме Ви особенно внимание при избора на климатик.Дори да ви изглежда лесно вашето решение е най-добре да оставите това на професионалистите. Ние предлагаме оглед в удобно за клиента време,на който най-добре се установява вида на помещтението, големината му и какъв клас изолация има то. Външни стени, обем, прозорци, дограми, инсталирана мощност, човеко поток. Всичко това има съществено значение за изчисляване нужната мощност на вашия климатик или климатици!

ИД-Клима

Сервиз

В сервизната база на фирмата се извършва качествен ремонт на климатици и климатична техника както следва:

Смяна на компресор, смяна на четирипътен вентил, смяна на вентилатор на външно тяло, смяна на вентилатор на вътрешно тяло, смяна на кондензатор, смяна на платка на вътрешно или външно тяло, зареждане с фреон R410 и R407, диагностика, отстраняване на течове от фреон, заваряване на медни тръби, възстановяване на външния дизаин на климатици. Пълна профилактика на климатици, климатична и вентилационна техника.

Фирмата създава собствен стил на работа през годините и приема все повече предизвикателства. Многобройните монтажи на фирмата могат да бъдат разгледани в една малка част в ГАЛЕРИЯ те показват бърз симплиран преглед на работа на фирмата. Изработени при всякакви условия във всички годишни времена при най-различен коефицент на сложност, монтажите ни се отличават с прецизност и това се превръща в запазена марка на нашата фирма.

Традиции и иновации, бърз и коректен отговор, прецизно изпълнение и професионални решения са лицето на ИД-Клима.

ИД-Клима

Услуги

ИД-Клима предлага климатици, както от най-висок клас АА и ААА (инвертори и хиперинвертори) така и климатици с добър баланс между качество и цена предлагащи комфорт в студени зимни месеци. Също така предлагаме на клиентите си ковенционални климатици /климатици с постоянна мощност, ON-OFF/ с доказан произход създаващи достатъчен комфорт в преходите между сезоните и в горещите летни месеци.

Фирмата ни има изградени проекти за климатизация на помещения целогодишно нуждаещи се от охлаждане на инсталирана мощност/сървърни, лаборатории, цехове с високо ниво на горещ въздух отделян при производство/

Предлагаме модели климатици от всякакъв вид-високостенни, подовотаванни, касетачни, канални, колонни-сплит и мултисплит климатици с повече от едно вътрешно тяло. Освен климатици за дома и малкия офис ИД-Клима предлага и климатици за офис комплекси, административни сгради и системи за цялостна климатизация на жилищни сгради, хотели и др. По големи серии-климатици мулти сплит, мулти V както и трайно навлизащите на пазара системи VRV и VRF (variable refrigerant flow). Системи от ново поколение, чиито монтаж изисква по задълбочени изчисления и създаване на проект за климатизация. Климатичните системи VRV и VRF предлагат невероятния пакет от комфорт и ниски цени на използваната енергия.

В утвърдените ни и изпълнени обекти доста често се съчетава климатизация и вентилация в едно и също помещение или сграда. Там където е необходим пресен въздух неминуемо се използват канални климатици в зоната на нагнетателната вентилция. Тяхната мощност се преизчислява при наличието на смукателна вентилация. Тогава се налага и използването на рекуператор /енерговъзстановяващ блок/ който възстановява енергия или температура в някаква степен на входящия неклиматизиран въздушен поток. Предлагаме на клиентите си и климатици от вида ”ROOF TOP” създадени специално за климатизиране на потока от пресен въздух на нагнетателна вентилация. Те са приложими при търговски комплекси, бензиностанции офис комплекси и др., които трябва да имат плосък покрив.