Игралня Мечталня

 • Игралня Мечталня

  Игралня Мечталня

  Едно различно място за почасови занимания с деца. Това не е детски център, в който да оставяте децата да си играят сами. Нашите занимания са по групи, по часово.

 • Игралня Мечталня

  Игралня Мечталня

  Ще им предоставяме много интересни за тях неща, като танци, йога, рисуване, учене на песнички, куклен театър, разказване на приказки, както и много спортни и логически забавления.

 • Игралня Мечталня

  Игралня Мечталня

  Ще има и едни специални минутки по родолюбие, в които под формата на игри ще им разказваме за събития и личности, които са променили нашата история. Ще научим децата ви да си намират нови приятели и да се грижат едни за други, да споделят и да се доверяват.

Игралня Мечталня

Игралня Мечталня

Едно различно място за почасови занимания с деца. Това не е детски център, в който да оставяте децата да си играят сами. Нашите занимания са по групи, по часово.

Ще им предоставяме много интересни за тях неща, като танци, йога, рисуване, учене на песнички, куклен театър, разказване на приказки, както и много спортни и логически забавления. Ще има и едни специални минутки по родолюбие, в които под формата на игри ще им разказваме за събития и личности, които са променили нашата история. Ще научим децата ви да си намират нови приятели и да се грижат едни за други, да споделят и да се доверяват.

И най-важното - при нас те ще се забавляват, далеч от досадните уроци и курсове, а вие, родители, ще можете да обиколите магазините или да се видите с приятели.

Заповядайте!

Игралня Мечталня

Сияна

Тя се казва Сияна, и е авторът на  проект Игралня Мечталня. Тя е на 15, ученичка в 9-ти клас на СУ „Св. Паисий Хилендарски” Пловдив. Може да я видите предимно в някоя книжарница, загледана в книгите на рафт „история”, в библиотеката, или в залата за хип-хоп танци. Обича да чете и да пише. Интересува се от история и литература. Вдъхновява се от великите жени в световната история, но също така  обича българските си корени и смята че „народ, която не познава историята си е обречен”.  Идеята за Игралнята се поражда от факта, че често наблюдава психологията на поведението и обича да работи с деца. Тази година завърши лятната  хореографска академия на танцово училище „The  Center”, и вече е дипломиран хореограф.  Всички, които я познават знаят, че тя е сериозен и отговорен човек, но и знае как да се забавлява. Затова елате при нас и лично се запознайте със Сияна!

Деси

Деси  е човекът, който стои зад организацията на нашата Игралня. Повечето от вас вероятно я познават от работата ѝ като детски фотограф (вече почти 14години). Ако дори само за  час  сте общували с нея и сте се докоснали до нейната работа,  то със сигурност знаете колко пъстър е нейния свят, и каква отдаденост и любов искрят в очите ѝ. Тя е пример за това как да следваме мечтите си дори когато изглеждат невъзможни, как да превъзмогваме себе си и страховете си! Вдъхновяваща жена и  обичаща майка са думите, които биха я описали най-добре! Иначе обича книгите, а напоследък  и все по-често пише.  Надява се да предаде тази любов към думите и на малчуганите ви. Смята, че за да расте пълноценно, детето трябва да развива дарбите си. Защото всяко дете е талантливо, а работата на възрастните е да му покажат пътя.

Игралня Мечталня

График

 • Събота -  10-12ч;  12,30-14,30ч
 • Неделя -  10-12ч;  12,30-14,30ч

Заниманията са подходящи за деца от 4 до 10 год.

Местата са ограничени, затова посещенията стават само с предварително записване.

Игралня Мечталня

ПРАВИЛА ПРИ ПОСЕЩЕНИЕ НА ИГРАЛНЯ-МЕЧТАЛНЯ

*В  Игралнята  се допускат само ЗДРАВИ деца, като екипа  има правото, по своя преценка,  да не приема  или да върне  деца с кашлица, хрема или температура . Може да се прекрати престоя също така на дете, в случай, че проявява агресия или емоционално неразположение, и по този начин нарушава спокойствието и сигурността  на останалите деца.

*Заниманията са подходящи за деца от 4г до 10г., и са с времетраене два часа.

*В  Игралнята  децата са по чорапки  или с пантофки. Обувките и връхните дрехи се оставят на предназначените за това места. Игралнята не носи отговорност за откраднати или изгубени лични вещи.

*Не се допуска внасянето на храни, напитки, както и малки, остри и опасни предмети и играчки.

*Препоръчваме да оставяте допълнителен комплект дрехи за преобличане, в случай на необходимост.

*Родители не се допускат в Игралнята, освен в предварително обявените открити занимания.

*Детето се предава само на родителя/придружителя, който го е оставил. При изключения ни  уведомете предварително.

*Молим да спазвате стриктно часовете за започване и приключване на заниманията.

*В случай на нужда разчитаме, че до 10мин. от нашето обаждане ще дойдете да вземете детето си.

*Ако има проблем, молим своевременно да ни уведомите, за да го решим заедно.

*Местата са ограничени, затова посещението на заниманията в Игралня-Мечталня става САМО  с  предварително записване.

*График  с часовете, както и по-пълна информация за заниманията може да намерите на страницата ни във Фейсбук -- Игралня Мечталня - Място за деца.

*Уверяваме Ви, че при спазването на тези правила, детето Ви ще се чувства комфортно при нас и ще му осигурим безопасни и интересни забавления.

Частни занимални Пловдив