Агенция за недвижими имоти „Инфоинвест” ( Visit Website )

Агенция за недвижими имоти „Инфоинвест”

е с дългогодишна история на пазара за недвижими имоти в България, започваща в далечната 1994 година... За този период агенцията ни се наложи с качество и лоялност на услугите в публичното пространство, с отлична репутация и висок професионализъм...

Презентация

Агенция за недвижими имоти „Инфоинвест”

logoInfoinvestАгенция за недвижими имоти „Инфоинвест” е с дългогодишна история на пазара за недвижими имоти в България, започваща в далечната 1994 година.

 

За този период агенцията ни се наложи с качество и лоялност на услугите в публичното пространство, с отлична репутация и висок професионализъм.

 

Фирмата предлага къщи, апартаменти, магазини, офиси, парцели в рамките на град Велинград. Терени за строителство в местностите Юндола, Цигов чарк, гр. Сърница, гр. Доспад, Широка поляна, около язовир “Доспад”.

 

Красотата, въздухът и водата заслужават Вашата инвестиция.

 

Фирмата извършва всички видове услуги при уреждане на документи, необходими за сделките.

 

Доверете ни се!

Обадете се!

Ще Ви бъдем максимално полезни и вярваме, че ще останете доволни!

 

 

БЛАГОДАРИМ ВИ!

 

Управител на ИНФОИНВЕСТ

Рени Панайотова feather

 

ИНФОИНВЕСТ – АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ INFOINVEST REAL ESTATE AGENCY – VELINGRAD, BULGARIA

 

 

Апартаменти в нова сграда с акт 16

Апартаменти в нова сграда с акт 16, състоящи се от всекидневна с кухня, баня с тоалетна, спалня, балкон, площ -около 60кв-70кв.м.-цена от 32-до 36000евро. Намират се в широк център, на тихо място, до гора и с прекрасна панорама! В цената влиза довършителна дейност до ключ, по избор на клиента!

 

 

Апартамент в СПА център

Подробно описание:Апартамент в СПА център ,обща квадратура67.91кв.м.-цена 65 000евро.

 

 

 

Нов Апартамент-120кв.м

Подробно описание:120кв.м.-ново строителство ,с акт 16,на четвърти етаж.Напълно завършен,състоящ се от две спални с две бани и отделни тоалетни,трапезария с кухненски възел.Цена 70 000евро.
В същата сграда :апартамент на 60кв.м.,плюс мазе на цена 32 000евро.

 

 

 

 

Апартамент-тухлен

Подробно описание:апартамент-тухлен,на ІVти етаж,застроен на 78.34кв.м.,състоящ се от спалня ,хол,детска стая,кухня с ниша,баня,тоалетна,и антре с дълга и удобна тераса,ведно с таванско помещение и избено помещение-цена 40 000евро.Апартаментът се намира в идеалния център на града.

 

 

КЪЩА ВЪВ ВЕЛИНГРАД

ПРОДАЖБА НА КЪЩА НА 3 ЕТАЖА

 

Местонахождение: Велинград

Цена – 180 000евро //с възможно договаряне//

 

Подробно описание за Къщата:

–Продава къща на три етажа,съвременно строителство ,на три етажа по 80кв.метра на етаж,с 235кв.метра незастроено място.С външен навес и барбекю.С локално парно.На първия етаж е кухня/преходна/с трапезария,спалня, баня с тоалетна,на втория етаж-детска със спалня за родители ,баня и тоалетна,на трети етаж три спални със сан.възли.

 

 

КЪЩА ВЪВ ВЕЛИНГРАД – 116 м2

ПРОДАЖБА НА КЪЩА ВЪВ ВЕЛИНГРАД


Местонахождение: Велинград

Квадратура на къщата – 116 м2

Цена – 48 000 €/

Подробно описание за Къщата:

Продава :къща ,приземен и етаж на застроена площ от 116 кв.м.за етаж,строена е 80-те години ,в прилично състояния,напълно самостоятелна,ведно с гараж ,лятна кухня и 400кв.метра дворно място.

 

 

 

ЗА РАЙОНА НА ВЕЛИНГРАД

… Ако не видях Бога, то видях най-възхитителната панорама на вътрешните Родопи. Непрекъснати вериги гористи планини, надиплени живописно една зад друга, подпират от вси страни кръгозора. Между техните многобърдести склонове, в една голяма дълбочина пред мене, простира се от север към юг райски хубавата Чепинска долина…

 

Велинград се намира в Пазарджишка област, в живописната долина на  Чепинска река, в най-хубавата част  на Западните Родопи на височина 750м. и отстои на 48 км. от Пазарджик, на 81 км. От Пловдив и на 135 км. От София.

 

    С уникалното съчетание на климат, минерални води и красива природа,градът е предпочитана туристическа дестинация за отдих и лечение. Климатът е умерен и благоприятен. Лятото е прохладно, зимата е снежна и мека,а есента е по-топла от пролетта.

 

Велинград има най-много слънчеви дни в годината-около 300. По изобилие и разнообразие на минералните си води Велинград се нарежда на първо място в България и е обявен за СПА-столица на страната. Минералните води във Велинград са уникални по своя състав. В количествено и качествено отношение съчетават едновременно курортнитевъзможности на водите в Хисар, Баня /Карловско/ и Нареченски бани. Проучванията на въздействието им върху организма показват техните лечебни свойствана двигателно-опорния апарат, неврологични заболявания и неврози, гинекологичнизаболявания, хипертонична болест, бъбречно-урологични, стомашно-чревни, дихателнии др. заболявания. Истинско чудо на природата е най-големият карстов изворна Балканския полуостров „Клептуза”.  

 

Близостта до яз. Батак, местността „Цигов чарк”, яз. Белмекен, м. Кара тепе, яз. Доспат и Юндола създава отлични условия за любителите на лова и риболова. Благоприятното местоположение и отличните природни дадености са превърнали Велинград в атарктивна  дестинация за посетители от страната и чужбина. Изградени са множество хотели, луксозни СПА-центрове, ресторанти и заведения.

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Инфоинвест - гр.Велинград

Инфоинвест - гр.Велинград

0888 121 793 / 0359 5 12 85

Недвижими имоти

гр.Велинград, бул.Съединение №115