Мотивирай се

  • Мотивирай се

    Анита Райчев

    Цена 13,99 лв - 1 бр. Цена 9,99 лв - 3 бр или повече

Мотивирай се

За автора

Анита Райчев е родена 1976г в гр.Плевен.Изучавала и защитила Магистратура -Маркетинг и Мениджмънт в УНСС  и Магистратура -Психология в Св.св.Кирил и Методий гр.Велико Търново

  • Изучавала Фън Шуй вБългария и
  • Школа за преквалификация във Виена.
  • Сертифициран коуч ,дипломиран в  Академия за личностно израстване.

Работила като бизнес лектор в неправителствени организаций ,подпомагащи хора в неравностойно положение.

Към момента психолог на свободна практика, коуч, лектор, блогър и копирайтър, писател и мотиватор.

Споделя :

"Намерих себе си и пътя си в света на книгите.

Обичам да чета ,обичам да пиша и се чувствам полезна по този начин.

Мога да помагам на хора изпаднали в моето положение,

изживели различни периоди в живота си .

От опита на преживяла някои цикличности и от опита на терапевт.

Чрез книгите си имам какво да споделя" .

КНИГА - Свали тук

Мотивирай се

Скъпи читателю,

Когато исках да напиша тази книга, първоначално не знаех как, но ми дойде гениалната идея да пиша за проблем от близкото минало и за неговото преодоляване. Гледах милион пъти в една точка и не знаех как да изляза от една ситуация. За мене това беше бреме, мъчителна трeвога и разруха на всички нива от съществуването ми към  онзи момент.

Имал ли си подобни мигове, в които не знаеш, а и не те интересува къде си и какво се случва? Имал ли си моменти на слабост? Страдал ли си  от депресии, от които никой доктор не може да те измъкне? Имал ли си чувството, че всичко се срива под краката ти, че светът сякаш пропада и че само болката съществува? Това е състояние, в което сякаш всичко се случва изведнъж и дори не знаеш към кого да се обърнеш.

Разбира се, че си имал! В такъв случай, аз пиша за теб и за останалите, които живеят с тази болка, защото от падането боли, при това много. Но как би могъл да я преодолееш? Задаваш въпроси, а отговори има ли и къде са?

Често хората ми казват: „На теб ти е лесно, ти си мотиватор и се оправяш сама! Ти можеш“ или още по-често чувам: „Тебе не те мисля, ти !“ А аз се скривам в болката си, загръщам се в нея и тя ме поема. Това познато ли ти е? 

Мислейки как да поднеса написаното, реших да споделя истината и събитията поред, а начинът за справяне с тях да оставя за следващите  глави.

Пожелавам ти приятно четене и зареждане с тази книга и с енергията, която носи. Зарядът ѝ е позитивен и ще ти даде както сила, така и различни варианти за справяне с проблемите.

И не забравяй — на края на книгата има форма, която трябва да попълниш и да решиш за себе си къде си сега и къде ще стигнеш в изграждането на собственото си прекрасно съществуване.

Обичам те и ти благодаря!

Мотивирай се

Корица отзад

Книгата "Мотивирай се "е едно пътешествие във вътрешният свят на собствените ни лабиринти.Помага да разбираме себе си по добре .Да погледнем и други хора изживели същите събития в живота си.Опита споделен от Автора допринася за още едно осъзнаване ,че някой те води и има преминали през събитията терапевти ,които знаят ти какво чувстваш и как да ти помогнат.

Книгата е психология на преживяното и психология на оздравяването .Поднасянето на съдържанието предпоставя да намериш себе си в конкретна житейска ситуация на страниците  и да откриеш кой модел работи при теб за твоето стабилизиране .

Споделените цитати са допълнение към мотивационната част от книгата и спомагат да погледнеш по оптимистично към живота си и неговата хубава страна.Да изградиш добър старт занапред и да продължиш с лекота .Тази фирма е регистрирана на следните места: