ИНКО ГАРДЕН ЕООД

  •  ИНКО ГАРДЕН ЕООД

    ИНКО ГАРДЕН ЕООД

    е създадена през 2005 година.Реализирани са десетки обекти в София и страната. Изпълнени са вътрешно и външно озеленяване на административни и обществени сгради, хотели, частни домове, вили...

 ИНКО ГАРДЕН ЕООД

ИНКО ГАРДЕН ЕООД

ИНКО ГАРДЕН ЕООД е създадена през 2005 година

Реализирани са десетки обекти в София и страната (градовете Костинброд, Плевен, Монтана , Враца, Драгоман, Банско, с.Марчево, Правец и др.).

Изпълнени са вътрешно и външно озеленяване на административни и обществени сгради, хотели, частни домове, вили.

Учредителите на фирмата са започнали своята дейност значително по-рано от създаването й, като са натрупали значителен опит, знания и реализирани обекти. Фирмата работи в екип с опитни ландшафтни проектанти.

Предлага разработване и реализация на проекти за озеленяване, водни ефекти, автоматизирани поливни системи, парково осветление и настилки.

 ИНКО ГАРДЕН ЕООД

ИНКО ГАРДЕН ЕООД

Предмет на дейност на фирмата е :

  • почистване на запустели парцели
  • извършване на цялостно озеленяване
  • озеленяване на покриви и тераси. затревяване на паркинги

Система елементи МODI GG за затревени паркинги и тревни площи. Градинските решетки /паркоелементи/ MODI GG са изработени от U.V. стабилизиран, рециклиран полиетилен (HDPE). Това е идеална и екологична система за създаване на подложени на натоварване тревни площи, като алтернатива на бетона и асфалта.

MODI MS е иновационна система, която се използвана за създаване на зелени градини върху покриви и тераси. Някои от предимствата на използването на MODI системите за създаване на покривни градини са ясни от пръв поглед. Зеленината на покрива има положително визуално въздействие, подобряване на микроклимата, по-малко замърсяване с външен шум, и изключителна защита от слънчевите лъчи и неблагоприятните атмосферни условия, освен това има значително намалени разходи за поддръжка.

Изграждане автоматизирани поливни системи

Работим с официален и изключителен дистрибутор за България на фирма HUNTER Industries (USA - вносител на продукти за автоматизирани подземни напоителни системи. Тези системи са приложими както за малката градини, така и за паркове, спортни терени, голф игрища и др.

Работим с фирма „Аква Инженеринг Груп“ официален вносител на продукти за автоматизирани поливни системи в България на американската фирма Rain Bird www.aqua-irrigation.com. Фирмата разполага и с оторизиран сервиз.