Учебен център Interland ( Visit Website )

Учебен център Interland

Учебен център Interland предлага всички видове обучения – езикови, специлиазирани и професионални. Преподавателите на ЕГ Консулт са дългогодишни професионалисти, специалисти по езиковото обучение и запознати с най-новите и съвременни учебни системи и практики...

Презентация

Учебен център Interland

Учебен център Interland предлага всички видове обучения – езикови, специлиазирани и професионални. Преподавателите на ЕГ Консулт са дългогодишни професионалисти, специалисти по езиковото обучение и запознати с най-новите и съвременни учебни системи и практики. Обучението се провежда по най-модерните образователни системи, предлагащи лесно и бързо научаване.

 

Получените знания се затвърждават с поредица от упражнения и практически занятия. В помощ на нашите курсисти сме разработили и онлайн платформа, съдържаща изобилие от материали за самоподготовка, упражнения и проверка на знанията. Тази онлайн платформа постоянно се обновява и обогатява, така че да ви предложи най-доброто качество материали, а денонощният Ви достъп до нея Ви позволява сами да избирате и контролирате времето, което отделяте за самоподготовка или помощ към провеждания курс.


За да предложим пълно удобство и избор на нашите курсисти, нашите курсове се предлагат по два начина, в зависимост от вашите предпочитания и заетост:
Дистанционно обучение – чрез нашата модерна и богата онлайн платформа, като часовете се провеждат в онлайн класна стая. По този начин, имате възможност да изучавате избрания от Вас език от дома, работното място или дори колата, от всяка на точка на България и дори на света – за Вашето пълно удобство!


Присъствено обучение – курсовете се провеждат в традиционни класни стаи с преподавател на живо. Базата на ЕГ Консулт предлага комфорт и удобство на своите курсисти, като класните ни стаи се намират на две ключови и централни места в София.

 

При нас можете да получите най-доброто и модерно обучение за кратко време и на изключително изгодна цена!

 

Образование в чужбина

Учебен Център Interland се стреми винаги да предлага на своите клиенти най-доброто. За да можем да ви осигурим условията, необходими да постигнете максимално добри резултати, в зависимост от личните ви потребности, предлагаме различни опции. Нашият учебен център изпраща ученици в учебни заведения във Великобритания – световно признати символи за стандарт и качество в образованието.

Ние Ви предлагаме пълен пакет от услуги преди, по време и след Вашето образование.

Услугите, които предлагаме са

 • Консултации и подготовка на документи за средно образование във Великобритания
 • Консултации и подготовка на документи за висше образование във Великобритания
 • Подготовка на допълнителни документи – разрешително за работа във Великобритания, кандидатстване за студентски заем, препоръки и др.
 • Допълнителни услуги по време на вашето образование – посрещане от летището и настаняване, частни уроци, кариерно консултиране за студенти и млади професионалисти, туристически пакети както и много други услуги свързани с Вашето развитие и ученически живот във Великобритания

 

Защо да се обърнете точно към нас за обучението Ви във Великобритания?

 • Нашият екип се състои единствено от млади специалисти с английско образование, поради което има вътрешен поглед и наблюдения върху средата, обществото и условията за обучение и работа във Великобритания.
 • Ценим Вашето време и не Ви ангажираме с излишни срещи и консултации. Съсредоточаваме се върху това което правим най-добре – помагаме ви да направите правилния избор за бъдещето си и да постигнете своите цели.
 • Благодарение на нашия офис в Лондон, ние сме винаги насреща, когато имате нужда от нас, докато учите.
 • Разполагаме с български контакти навсякъде във Великобритания и ще Ви свържем с минали и настоящи ученици и студенти от най-различни университети, за да научите повече за живота и обучението във Великобритания.

Защо точно Великобритания?

Предимствата на езиково, средно и висше образование във Великобритания са следните:

 • Елитарността, високият престиж и отличното качество на британското образование правят Великобритания най-доброто място за стотици хиляди студенти и ученици от Европа и света.
 • В страната се използва едни от най-добрите и модерни системи за образование!
 • Великобритания Ви предлага безкрайни възможности за развитие. Вие ще бъдете постоянно мотивирани и насърчаване да достигнете пълния си потенциал!
 • Целта на обучението в Обединеното Кралство е учениците да придобиват не само знания, но и реални умения, които да ги подготвят за професионалното им развитие!
 • Във Великобритания отношението преподавател-ученик е много топло и вашите преподаватели ще се превърнат и във ваши приятели и ментори!
 • Великобритания имате безкрайни възможности, като голяма част от тях са напълно безплатни – да посещавате библиотека и музеи, да се възползвате от пълния набор от услуги на учебното си заведение, да станете член на някой от многобройните клубове, в зависимост от вашите интереси!
 • Връзката между учебните заведения и компаниите във Великобритания е много силна, и докато учите ще осъществите много бизнес контакти, ще натрупате много практически опит и ще изградите стабилни основи за професионалното си развити!
 • Британските учебни институции насърчават независимостта и развитието на личността на учениците и студентите. Още в самото начало на Вас се предоставят много отговорности и възможности реално да практикувате знанията си.

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Учебен център Interland - гр.София

Учебен център Interland - гр.София

0885 924 321 / 0988 942 783

Школи и курсове

София, бул. Васил Левски 100Б

Корпоративни езикови обучения

В съвременния свят бизнесът е обвързан с международни комуникации и бизнес партньорства, а в тези ситуации доброто владеене на чужд език е предимство и необходимост за всяка компания.

 

Свободното и безпрепятствено общуване в бизнес средите е гарант за успех и просперитет. Ако желаете служителите ви да говорят езика на вашите клиенти и партньори, ако искате да повишите конкурентоспособността си и качеството на услугите като подобрите нивото на персонала си, то тогава ние със сигурност можем да ви помогнем.

 

Езиков център ЕГ Консулт предлага на своите клиенти корпоративно обучение по английски, руски, испански, италиански немски и турски език.

Учебен Център InterLand изготвя групови и индивидуални курсове, в зависимост от изискванията на вашата фирма.

 

Нашите езикови курсове са съобразени с Общата европейска езикова рамка и са разпределени на нива от А1 до С2.