Изобул България   ( Visit Website )

Изобул България - Строителни системи

Ние от "Изобул България"  знаем, че доброто име на една фирма се изгражда от добрата работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо сме заложили на екип от технически компетентни и мотивирани хора, което ни помага да се утвърждаваме успешно на българския пазар.

Стремим се да предлагаме на клиентите си не само богат асортимент от висококачествени продукти на водещи световни марки в областта на хидроизолацията, но и едно наистина професионално обслужване.

Основната ни цел и това, което обединява Изобул ООД с Вас нашите клиенти е простичкото желание „да бъдем до Вас и всичко да бъде наред” или иначе казано удоволствието от една ефективна комуникация логично водеща до желания резултат, и разбира се до едни добри партньорски отношения.

 Ние се целим да постигнем най-доброто обслужане на клиенти, отлични цени и бързи доставки.

Битумна хидроизолация

 

 

 

 

Полиуретанова хидроизолация

Sikalastic 450 7кг

Sikalastic®-450 е еднокомпонентена, лесна за полагане, еластична, премостваща пукнатини мембрана, на база полиуретан. При втвърдяване образува високоеластично, безшевно покритие с отлични свойства за премостване на пукнатини. Запазва характеристиките си дори при ниски температури.

 

Употреба:

  • Безшевно покритие за покриви и бетонни конструкции и хидроизолационна мембрана за зони без трафик. Не е подходящ при постоянен контакт с течностиМоже да се нанася върху бетон, зидария, азбестоцимент, керемиди, битумизирана хартия/картон и др. 

За повърхности със специфични изисквания се консултирайте с нас при избора на подходящ продукт

 

Hyperdesmo 6kg

Hyperdesmo 6kg - Eднокомпонентен течен материал на основата на чисти еластични водоотблъскващи полиуретанови смоли. За хидроизолация и защита от корозия на сложни и динамични стоманобетонни конструкции: плоски покриви, покривни градини, тераси, балкони, стадиони, мостове, басейни, резервоари, сутерени, подземни съоръжения и тунели. За хидротехнически съоръжения, канали, охладителни съоръжения. За хидроизолация под настилки и облицовки. За ремонт на стари битумни хидроизолации. Като защитно подово покритие за леки натоварвания – паркинги и гаражи. За открити и закрити площи. Лесен за употреба еднокомпонентен материал. Полимеризира от влагата в атмосферата. Образува безшевна мембрана по цялата повърхност. Изключителна еластичност в широк температурен диапазон. Устойчивост на пукнатини. Възможност за нанасяне на големи площи без фуги. Отлична адхезия към почти всички строителни материали. Абразивоустойчивост. Устойчивост на климатични въздействия и UV лъчения. Устойчивост на микроорганизми, хидролиза и озоново окисляване. Не разяжда полиестерните, полистиролните и полиуретановите топлоизолационни системи (EPS, XPS, PU). Избор на цветове с цел декорация и отразяване на слънчевата енергия за намаляване температурата на покритието. Възможност за лепене на облицовки и настилки директно върху покритието. Преминаване на водни пари - не създава налягане между покритието и основата. След полимеризация материалът е нетоксичен , не оказва вредно въздействие върху околната среда. Отговаря на изискванията на директива 98/83 ЕЕС /Съвет на европейската икономическа общност/ и БДС 2823-83 за контакт с питейна вода и хранителни продукти.

Строителни лепила

Sikadur®-31 CF Normal - 2-компонентно тиксотропно епоксидно лепило.

Описание:

Sikadur®-31 CF Normalе двукомпонентно, тиксотропно, конструктивно лепило и саниращ състав, на базата на комбинация от епоксидни смоли и специални пълнители. Предназначе е за употреба при температури между +10°C и +35°C. Може да се полага върху влажни основи.s

 

 

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:

Изобул България
Изобул България
Понеделник - Петък:8.30-18.00h
гр. София,ул.Неделчо Бончев 10
N/A

Категории

 

 

ICOPAL PА Top 40 Speed Profile SBS

Icopal PA Top 40 Speed Profile SBS - горен битумен слой с полиестерна армировка, покрита от модифициран битум с минерален пълнител, горна страна - покрита с посипка и около 8см снадка с фолио, долна страна –профилирана и предпазена с фолио. Мембраната е произведена по технология ”SPEED PROFILE SBS”.

Приложение на продукта: горен пласт в многопластови системи за хидроизолация на покриви.

Начин на полагане на продукта: газопламъчно заваряване.

Условия за полагане: мембраната не трябва да се полага при: температура под 0 °С, мокра повърхност на покрива, заледяване на покрива, по време на валеж от дъжд или сняг, или при силен вятър.

 

Arco RFC

ARCO RFC са модифицирани полимер-битумни мембрани, съставени от дестилиран битум със специални полимери, които осигуряват лесна лепимост и висока адхезия. Армировката е композитна от нетъкан спънбонд полиестер, допълнително усилен с мрежа от стъклени влакна. Модифицираният състав гарантира добра устойчивост на стареене, гъвкавост при ниски температури ( -5 °C ), стабилност и еластичност.

ARCO RFC се предлагат с посипка от минерални шисти по горната повърхност в натурален сив или друг цвят, която предпазва от стареене от вредното въздействие на УВ лъчи и придава естетичен вид след полагане.

Предвидени са 10 см странична ивица и 15 см ивица в единия край на рулото, които спомагат за правилното подвеждане на мембраните при полагане. Долната повърхност на ARCO RFC е покрита с ПЕ филм, който предпазва мембраната от самозалепване и лесно изгаря при нагряване. При полагане долната повърхност на мембраната се нагрява до достигане на подходяща температура. Видимо тя се постига когато щампованата и повърхност започне да се разтапя. Повърхността е щампована за спомагане на пародифузията и предотвратяване появата на мехури. Изгарящият ПЕ филм има принтирано 10 см шахматно каре, което също спомага подравняването и определя ивицата на застъпване на рулата.

ARCO RFC са специално предназначени за употреба като възстановяващ пласт върху съществуващи стари битумни мембрани, особено тези с минерална посипка поради отличните си характеристики – лесно залепване и висока адхезия.