Porta doors - Интериорни врати

  • Porta doors - Интериорни врати

    Porta doors

 

Интериорни врати по поръчка София

Интериорни и входни врати с безкомпромисно качество на полската фирма Porta Doors!
Фирмата ни разполага със собствени, специализирани екипи за монтаж за всяка категория врати и предлага цялостна услуга: консултиране, измерване, доставка, монтаж, гаранционно и извън гаранционно обслужване на интериорни врати предоставени от нашата фирма дистрибутор Team Doors.

Консултантите ни ще окажат съдействие на всеки клиент с информация за вратите и услугите и идеи за малки и големи пространства, съобразени с конкретните нужди и особености на обекта.

Доставка и Монтаж

Всички врати от каталога могат да се поръчат. Срокът за изработка и доставка до България е около 35 работни дни без интериорните врати с естествен фурнир. Поръчката се изпълняват за около 40 календарни дни.

Цената на всяка врата е индивидуална и се формира от от вида/модела на крилото и от модела и размера на касата както и от размера на зида. За крила/каси с размер 100см на крилото и касата се доплаща.

Почти всички крила от каталога на Porta Doors могат да се поръчат за“ Плъзгаща врата“. Плъзгащите врати могат да бъдат монтирани с/без каса, със/без заключване, с метални или PVC дръжки. Плъзгащите интериорни врати са с горен водач и горно поставяне на механизма.

Интериорните врати се монтират при завършен под и стени!

PORTA DOORS  до -15% отстъпка от цените

Интериорни врати на PORTA DOORS – висококачествени полски врати с голямо разнообразие в изработката, дизайна, цветовете, покритията и най-добрите цени с -15% отстъпка от цените за интериорни врати по поръчка. Това позволява обзавеждане с вътрешни интериорни врати на склад с -5% отстъпка от цената или с луксозни, дизайнерски решения.

Интериорните врати могат да бъдат поръчани с различни височини в над 50 покрития, CPL покрития, врати с естествен фурнир и различни цветови и текстурни решения. Конструкцията на крилото може да бъде „пчелна пита“ или перфорирана плоча от ПДЧ, подсилена отвътре с шперплат. Конструкцията може да бъде и с допълнително покритие от CPL HQ и кантирана с ABS лента или или с покритие от HDF плоскост. Касите за интериорните врати се предлагат в два варианта – за фалцови и безфалцови врати.

Всяка интериорна врата от каталога се предлага с набор от аксеоари включени в цената – панти, брава, стъкло за съответния модел и с възможност за допълнителни. Вътрешните интериорни врати са с безкомпромисно уплътняване и са устойчиви на температурни колебания и влажност. Високият клас им гарантира дълготраен живот. Интериорни врати в София може да се разгледат в шоурума на Team Doors