Дом за възрастни и стари хора Морена

  •  Дом за възрастни и стари хора Морена

    Дом за възрастни и стари хора Морена

    В дом за възрастни и стари хора Морена работи висококвалифициран и обучен персонал от медицински кадри: доктор-рехабилитатор, медицински сестри, санитарки.

 

За нас

Това не е обикновен хоспис или старчески дом. В дом за възрастни и стари хора Морена работи висококвалифициран и обучен персонал от медицински кадри: доктор-рехабилитатор, медицински сестри, санитарки.

Нашата месечна такса е 600 лв., в която е включена и рехабилитация за всички видове заболявания.

На разположение е високо квалифицирана медицинска помощ за възрастни и тежко болни пациенти. Стриктно следим и се грижим за изпълнението на назначена терапия. На разположение в дома е индивидуална рехабилиционна програма.

Мисия

Мисията ни е да осигурим непрекъснато наблюдение и персонална грижа за вашите близки, за да могат и те и вие да бъдете спокойни и сигурни.

Цели

Нашата цел е да създаваме уютна домашна обстановка за тези, които имат нужда от подкрепа и грижи. Ние сме тук и ви подаваме ръка!

 

Дом за възрастни хора "IV-СЕЗОНА"

Брезник, ул. “Капитан Кисов” № 1

Дом за възрастни хора "IV-СЕЗОНА"

Дом за възрастни хора IV-СЕЗОНА - Намираме се на 35 км от София, в градче, наречено Брезник, заобиколено с красиви борови гори, които правят въздуха чист и невероятно благоуханен.

РАЙ - дом за възрастни и болни хора

РАЙ - дом за възрастни и болни хора. Достойни старини в луксозна и приятна атмосфера с непрекъснати медицински грижи и в приятна компания.исококвалифициран и обучен персонал

Карта