Магазин КАМЕРАНС

  • Магазин КАМЕРАНС

    Магазин КАМЕРАНС

    Това, което отличава магазини КАМЕРАНС от останалите магазини са дрехите с високо качество и ниски цени. Нашите дрехи са ЕДИНИЧНИ БРОЙКИ и на АУТЛЕТНИ ЦЕНИ, което ни прави толкова предпочитани.

Магазин КАМЕРАНС

Магазин КАМЕРАНС

Магазин КАМЕРАНС продава дрехи на марките” Jack & Jones”,” VERO MODA”,” ONLY” ,” PIECES”,” VILA”,” SELECTED” и” NAME IT” - мъжки, дамски, детски и бебешки дрехи произведени в ДАНИЯ  от марки лидери в цяла Европа.Това, което отличава магазини КАМЕРАНС от останалите магазини са дрехите с високо качество и ниски цени. Нашите дрехи са ЕДИНИЧНИ БРОЙКИ и на АУТЛЕТНИ ЦЕНИ, което ни прави толкова предпочитани. Зареждаме с НОВА стока на всеки 10 дни и предлагаме лично отношение към всеки клиент! Заповядайте в нашите магазини - Пловдив, ГРАНД, ет.2

JACK & JONES Историята на JACK & JONES започва през 1990 г. За кратко време модната линия става много популярна и търсена. Превръща се в лидер при представянето на дънки и дънкови облекла. Необходими са само няколко години JACK & JONES да се наложи, като една от най-силните марки дънки на пазара и в рамките на няколко години отваря стотици магазини. Днес JACK & JONES е един от водещите производители на мъжки облекла, които се продават в повече от хиляда магазина в 38 страни и се продават на едро от хиляди партньори по целия свят. Дънките на JACK & JONES са гръбнака на бизнеса. Те са известни с изключително високото си качество по отношение на изработка, качество и дизайн. Марката JACK & JONES се представлява от пет уникални бранда: JACK & JONES VINTAGE облекло, PREMIUM JACK & JONES, ORIGINALS JACK & JONES, CORE JACK & JONS, JACK & JONES TECH. Всеки едни от брандовете на JACK & JONES се разработва от независими екипи, всеки от който със собствените си идеи, концепции и дизайн. Всички те предлагат пълен набор от дрехи, аксесоари и обувки за всеки тип човек и за всеки повод.

JACK & JONES VINTAGE ОБЛЕКЛО се гордее с производството на продукти с изключително високо качество. Тук водещата идея е преплитането на автентични традиционни мотиви, които се вплитат чрез апликации и платове и се посвещават конкретни периоди във времето, за да се улови истинската душа на дънковите облекла. JACK & JONES VINTAGE ОБЛЕКЛО предлага селекция от изключителни продукти. Чрез използване на най-добрите качества, добавяйки уникални детайли и осигуряване на допълнителна смесица от автентичен дънков плат и съвременни стилове - така се създава интересна модна линия с остър и модерен привкус. С уважение към традицията, но с настояване да продължи да се развива и да направи следващата стъпка, JACK & JONES VINTAGE ОБЛЕКЛО прави дрехите за готини и мъжествени личности, които ценят класическите добродетели на дънковата мода и рокенрола.

PREMIUM от JACK & JONES е марка, с акцент върху високо качество, внимание към детайла и стил преди модата. Марката има своите корени в класическите стилове и колекциите са изградени на основата на много емблематични детайли. Стиловете са представети от модерни и сезонни дрехи - например ризи или блейзъри в нови тъкани, нови цветове или с добавени детайли на базата на съвременните тенденции. При разработването на колекциите, PREMIUM от JACK & JONES работи в тясно сътрудничество само с няколко избрани доставчици, което допринася за най-високото качество на крайния продукт. С високо ниво на качество и детайлност, те са от първа необходимост в гардероба на мъжа - подходящи за всеки повод. PREMIUM от JACK & JONES подхожда на мъже с модерен начин на живот и стилен външен вид - мъже, които искат да изглеждат класически, но модерни.

 CORE от JACK & JONES представя силна графична концепция и виждане за иновативните детайли, които използва. Всеки елемент е изработен от висококачествени платове със свеж и чист завършек, детайлите имат силни препратки към работни облекла. В комбинация със съвременните материи, които са силно издръжливи и здрави и най-вече дълготрайни. Колекциите са смесица от официални и ежедневни  дънки, графични тениски, блузи, обувки и трикотаж. Ярък поглед се осигурява чрез изрязване и SEW шевове, подробности за техническото проектиране и цветова палитра, състояща се от минималистични, неутрални нюанси, съчетани със смели контрасти. CORE от JACK & JONES е насочена към младите и вървящите смело напред момчета. Техния градски и активен начин на живот се наблюдава в стайлинга им и желанието им да изглеждат небрежни, но и свежи и стилни в чисти, нови дрехи.

JACK & JONES TECH осигурява набор от високо функционални облекла и е посветена на създаването на висококачествени продукти и предоставяне на изключителен комфорт за всекидневния живот. Колекциите предлагат дрехи, които имат метеорологичен комфорт, като откри якета, изработени от функционални тъкани. Визията на JACK & JONES TECH се върти около един активен начин на живот, където модата, функция и спорт идват заедно. Всяка дреха е проектирана с максимален комфорт и функция за метеорологичните условия на този конкретен сезон. JACK & JONES TECH е за мъже, които търсят високо качество и функционалност, без компромис по отношение на стил и мода. Колекциите на JACK & JONES TECH  са вдъхновени от различни събития и дейности на открито, където са намерени, нов дизайн и преустроен интересни елементи и функции чрез добавяне на технически подробности. JACK & JONES TECH е мястото, където модата, функция и спорт идват заедно.