ВИК услуги Иван Николаев

 • ВИК услуги Иван Николаев

  ВиК Услуги

  Отпушваме всички видове тоалетни – ръчно или машинно, в зависимост къде е проблемът. Същото важи и за мивки, канали, сифони, септични ями.

 • ВИК услуги Иван Николаев

  ВиК Услуги

  Отпушваме всички видове тоалетни – ръчно или машинно, в зависимост къде е проблемът. Същото важи и за мивки, канали, сифони, септични ями.

ВИК услуги Иван Николаев

ВИК услуги Иван Николаев

Фирмата ни разполага с най-добрите майстори водопроводчици, които са в състояние да се справят с всеки проблем. Те са на разположение денонощно и ще реагират своевременно при екстрена ситуация или ако се нуждаете от планиран ремонт.

 • Отпушване

Отпушваме всички видове тоалетни – ръчно или машинно, в зависимост къде е проблемът. Същото важи и за мивки, канали, сифони, септични ями. Отпушваме улуци, шахти, щрангове и въобще всички водопреносни и отвеждащи системи и мрежи.

 • Смяна на елементи от ВиК. 

В състояние сме да сменим всички щрангове, независимо дали става въпрос за апартамент, жилищна сграда или къща. Извършваме подмяна и на вертикални, и на хоризонтални такива. Същото се отнася и за всички видове тръби, кранове и водомери.

 • Монтаж. 

Монтираме мивки в обществени сгради, хотели, апартаменти – навсякъде, където има нужда от такива. Ако сте си закупили бяла техника или се премествате, не се притеснявайте – монтажът на бойлера, пералнята, съдомиялната, може да оставите също на нас. Извършваме и всички дейности, характерни при ремонт или строеж на нова баня – монтиране на вана и джакузи, мебели за баня, тоалетни чинии, казанчета, душ батерии. Може да разчитате на нас и при монтиране на кранове, водомери, смесители, меки връзки за чиста и мръсна вода.

 • Изграждане на ВиК системи. 

Можем да изградим всяка една ВиК инсталация, независимо дали става въпрос за жилищна, обществена или търговска сграда. Разполагаме с необходимата техника за мащабни проекти, за изкопни дейности, за монтиране на тръби и т.н. След това ще сме в състояние да поддържаме водопреносната система. Освен това, създаваме и хидрофорни системи – това е необходимо на местата, където съществуват водоснабдителни проблеми.

 • Ремонт на ВиК инсталации. 

Ремонтираме всякакъв вид ВиК инсталации – независимо дали повредата е в жилището, учреждението или офиса. Същата услуга предлагаме и ако имате проблеми с бойлера, тоалетното казанче и всички други съоръжения в банята.

 • Откриване и поправка на течове. 

Откриваме и поправяме течове по тръби, тоалетни казанчета, бойлери, водомери и др. Разполагаме със съвременна техника за диагностика на всички видове проблеми по водопреносната мрежа, така че спокойно може да ни се доверите.

Галерия