Каприз мебел

  • Каприз мебел

    Каприз мебел

 

Мебели Габрово

Навсякъде по света интериорът у дома е отражение на културата и личността на собствениците си. Всички ние мечтаем за дом, който отговаря на вкусовете, където можем да преоткрием себе си и да се наслаждаваме на живота. Ние се стремим да превърнем тези мечти в реалност, трансформирайки една идея в луксозен интериорен дизайн.

Основа задача за всеки един наш проект е превръщането му в практично и функционално интериорно решение за вашия дом, чрез подходящо усвояване на пространството, висококачествени материали и красиви и модерни форми, за да се създаде максимален комфорт и уют.

Повече от шест години Каприз Мебел предоставя на своите клиенти свобода в избора на мебели, изработени по индивидуален проект и дизайн, според всеки вкус, специализиран в реализацията на нестандартни интериорни решения.

Изработка за максимално кратък период, доставка и монтаж на мебели от най-висок клас и съвремени технологии, по индивидуален проект на клиента и каталог с богата цветова гама.

 

 

Интериор за вашия дом

Интериор за вашия дом | Фигури от гипсокартон Пловдив. Можем да предложим изготвяне на проекти за баня, хол , спалня , кухни и офиси и тяхната реализация, както традиционни така и нестандартни решения съобразени с вашите желания.

Артимпакт

Реставриране на мебели Варна | Предлагаме реставрация, производство и монтаж на мебели и аксесоари, както и цялостни интериорни решения по поръчкa