Клуб по Акробатичен рок енд рол ТИМ

  • Клуб по Акробатичен рок енд рол ТИМ

    Клуб по Акробатичен рок енд рол ТИМ

    Клуб по акробатичен рокендрол (КАРР) ТИМ - Варна е наследникът на създадения през 1996 г. КАРР НИНИ, преименуван по- късно на Армейски спортен клуб по акробатичен рокендрол (АСКАРР) Черно море...

Клуб по Акробатичен рок енд рол ТИМ

Клуб по Акробатичен рок енд рол ТИМ

Читалище Асен Златаров, ул. Рупи 3, кв. Чайка

  • Група 6 - 10 годишни - вторник от 18.30 (зала на 1-ви етаж), четвъртък от 18.30 (зала на 2-ри етаж)
  • Група над 10 годишни - вторник от 19.30 (зала на 1-ви етаж), четвъртък от 19.30 (зала на 2-ри етаж)

Клуб по акробатичен рокендрол (КАРР) ТИМ - Варна е наследникът на създадения през 1996 г. КАРР НИНИ, преименуван по- късно на Армейски спортен клуб по акробатичен рокендрол (АСКАРР) Черно море. Клубът е създаден от един от първите хора, популяризирали този спорт в България Неделчо Недялков. КАРР ТИМ е член на Българската федерация по акробатичен рокендрол (БФАРР).

През годините в клубa са се подготвяли състезатели в класовете Деца, Юноши, С, В и международния и най- висок А, които са печелили многобройни купи и медали с участието си в различни турнири. КАРР ТИМ е бил организатор и домакин на няколко национални турнира. От 2005 година клубът се ръководи от Бойка Боева - Недялкова - хореограф, с подкрепата и помощта и на Неделчо Недялков, който подготвя състезателите акробатично. Състезателите към клуба участват в почти всички турнири от националния календар, както и на много от турнирите от календара на Световната федерация по акробатичен рокендрол (WRRC). Към клуба е създадена и школа, в която се подготвят бъдещи състезатели.