Къща за гости Марая

  • Къща за гости Марая

    Къща за гости Марая

 

Къща за гости Марая

Желаете ли през зимните месеци да карате ски, да дишате чист боров въздух и да се любувате на отрупаните със сняг величествени борове, а през лятото да плажувате,  ловите риба и да се забавлявате на атракции с водни спортове,  заповядайте в къща за гости  МАРАЯ в китния курорт Цигов чарк.

Курортът е разположен на 4 км от историческия град Батак  и на 20 км от Велинград .Намира се на югозападния бряг на язовир  Батак.

В околността на курорта се намират  пещера Снежанка, крепостта Цепина, а от  местността  Свети Константин можете да тръгнете по много маркирани планински пътеки  и да опознаете отблизо красотата на  Родопите.

Къща  МАРАЯ се намира в посока от град Батак към Цигов чарк на първия  разклон след параклиса.

 

 

КЪЩА ЗА ГОСТИ ГОСПОДИН НЕНОВАТА КЪЩА

Господин Неновата къща | Изключително подходяща за селски туризъм. С голям и красиво озеленяван двор с детски кът, барбекю, пещ, басейн и паркинг за автомобили.

Настаняване

Къщата разполага с кухня и всекидневна на първия етаж.Оборудвана е с готварска печка, хладилник с камера, кафеварка, както и с прибори и всичко необходимо за самостоятелно приготвяне на храна. Във всекидневната е разположен голям диван, маса за 10 човека, телевизор, а отоплението е с камина с водна риза, към която са свързани радиатори и отоплява цялата къща през зимните месеци. На етажа има баня и тоалетна.

На втория етаж има две стаи - спални, едната с допълнително легло. На етажа има баня и тоалетна.

Всяка стая има тераса, от която се открива чудесна гледка към язовир Батак.
На третия етаж има две спални с баня и тоалетна.

УДОБСТВА

В двора на къща  Марая има механа ,която е за 15 човека и е оборудвана с всички необходими прибори и посуда за хранене.За удобство на гостите има барбекю на дървени въглища.
Къщата е обградена   с добре поддържана тревна площ  и е удобна за малки деца.

Заповядайте!

Цени  /  период   01.10.2013-30.04. 2014г./   Промооферти

Брой нощувки Места Четвъртък - Неделя Понеделник - Сряда
За една нощувка        
За две нощувки          
За три и повече

10 човека

10 човека

10 човека

180лв.

160лв.

140лв.

160лв.

140лв.

120лв.