КИМ ПЛАСТ ООД

  • КИМ ПЛАСТ ООД

    КИМ ПЛАСТ ООД

    специализирана в производството на пластмасови изделия и стругови детайли за нуждите на различни индустриални отрасли.

 

Пластмасови изделия Велико Търново

Фирма КИМ ПЛАСТ ООД е българска частна компания, създадена през 1996 година в град Велико Търново, специализирана в производството на пластмасови изделия и стругови детайли за нуждите на различни индустриални отрасли. Фирмата разполага с 1000 кв. м. производствена площ, високо квалифициран персонал и съвременно оборудване. Екипът на компанията предоставя техническо съдействие за подготовка и изработване на индивидуални проекти. Днес ние предлагаме на нашите клиенти цялостни решения – от избора на подходяща форма и здравина на детайла, дизaйн и изработване на матрицата, до производството на крайния продукт.

Още от създаването на фирмата се ръководим от предизвикателството да бъдем все по-добри в удовлетворяването на нуждите на нашите клиенти. Прецизните машини за шприцване на пластмасови изделия ENGEL и ARBURG ни позволяват да регулираме оптималните параметри за постигане на най – високо качество на продуктите. Фирмата е внедрила и сертифицирала своя производствен процес и мениджмънт на управление на качеството по международния стандарт ISO 9001 – 2008. Разполагаме с тясно специализирано производство на пластмасови капачки с клапан за галони за во да с вместимост 19 литра. Капачката е сертифицирана и отговаря на всички изисквания на Европейския съюз за изделие, годно за допир с хранителни продукти.

Допълнителна дейност на фирмата са двата стругови центъра с CPU, с които изработваме различни стругови детайли. Високотехнологичните машини ни помагат също така за изработването на матриците и инструменталната екипировка за пластмасовите изделия.

КИМ ПЛАСТ ООД ви дава качество, ефективност, гъвкавост, прецизност и удовлетвореност на разумна цена.

 

Алвис ЕООД

София, ул. Околовръстен път 414

Алвис ЕООД

Алвис ЕООД I Пластмаса ABS I Поликарбонат I Поликарбонат PC I Полиамид I Полиамид РА I Негорими пластмаси I TPU I Цветни пластмаси София.

Формопласт 2008 ЕООД

Асеновград, ул.Иларион Макариополски 34, ет.1

Формопласт 2008 ЕООД

Формопласт 2008 ЕООД I Пластмасови изделия за еднократна употреба I Асеновград се занимава с производство на термоформовани пластмасови изделия за еднократна употреба от полистирол (PS) и поливинилхлорид (PVC).