Фирмата предлага

-латексни бои
-минерални мазилки
-минерални и  мозаячни мазилки

ЕКСТЕРИОРНИ РЕШЕНИЯ

- бои
- фасадни бои
- минерални мазилки
- силиконови и гумирани фасадни бои

ЕКИПЪТ

Фирма Баумастер ЕООД има екип от тесни специалисти с вискока квалификация, които се обучават и преквалифицират на всяко тримесечие в химическите заводи на BASF и Bayer.

ИНТЕРИОРНИ РЕШЕНИЯ

Фирмата предлага интериорен дизайн (3D) и индивидуални решения, професионални съвети за всеки клиент.

Добре дошли

Фирма Баумастер ЕООД от дълги години съществува и развива своята дейност на българският пазар.Всички продукти,които произвежда и предлага са под марката Клептер, позната вече в областта на строителството.Фирмата разполага с голям асортимент от професионални продукти за фасади и вътрешни стени, като всеки от тях е разработен, тестван и сертифициран.

Клептер България
Ние знаем какво да направим за да със специален и различен, умеем да създаваме успешните "формули" – удволетворяващи високите изисквания в ритъма на съвременното строителство.
Производствената база е 1000 кв.м., има производствено помещение, складова база, лаборатория за качествен контрол, офиси и отдел клиенти. С течение на годините фабриката разработва редици новаторски формули за качество с дълготраен ефект, в комбинация на суровини на известни фирми, като Daw Corning , BASF,оцветители на Bayer, което дава гаранция за устойчив цвят и здравина. Суровини, които напълно задоволяват и улесняват използването на продуктите за нуждите на клиента.
За спазване на правилната технология на производството и отличното качество на крайният продукт се грижи екип от специалисти, висококвалифицирани и ръководни кадри с дългогодишен опит във фирмата. Благодарение на динамичното си развитие и вдъхновени от предизвикателствата на "новостите" фирма Баумастер ЕООД повишава изискванията на пазара, с доброто си отношение към клиентите, с все по-реномирани продукти предлагайки най-обновеното производство, качество, добър външен вид и богати цветови гами на строителния пазар.
 
Продукти
 

Консултации

Екипът ни предлага безплатна консултация по полагането на топлоизлолационни пакети и минерални мазилки!

Интериорни мазилки

Интериорните мазилки са с 1 мм. Ниска гранометрия на фракцията на мазилката.

Плагане на мазилки

Фирмата разполага с бригада за полагане на мазилки.

Контакти