Масажно студио Колев

 • Масажно студио Колев

  Масажно студио Колев

  Масажът е известен още в древността има благотворно въздействие върху тялото и духа и е широко използван при лечение и релаксация. Студиото предлага различни видове професионални масажи на атрактивни цени: лечебни, възстановяващи, профилактични, отслабващи и релаксиращи

Масажно студио Колев

Масажно студио Колев

Масажът е известен още в древността и има различно въздействие върху тялото и духа, като е широко използван при лечение и релаксация. В практиката са познати различни видове масажи и ние ще Ви запознаем с някои от най-разпространените техники.  

Класически масаж - При прилагането му се използват различни видове масла с цел отпускане на мускулното напрежение, тонизиране и релаксиране на тялото. Класическия масаж подобрява кръвообръщението, стимулира имунната система и премахва умората. Класическият масаж може да се прави на цялото тяло или частичен –гръб, врат и рамене. 

Лечебен масаж с мед, магнезиев гел -  Медотерапията съчетава специфична масажна техника с благотворното действие на меда, като след масажа кожата изглежда свежа и тонизирана. Масажът с мед е високо ефективен при ставни проблеми, безсъние, депресии и умора. Апитерапията може да се разглежда и като козметична процедура.  Масаж с магнезий е ефективно средство за повишаване на магнезиевите нива в организма, при мускулни крампи, екзема, псориазис, брадавици, кокоши трън, разширени вени и спортни травми, плексит /шийно-раменен и кръсто-поясен/, като подобрява кръвообращението и улеснява движението в блокираната зона. Подходящ при диабетна невропатия и Фибромиалгия (мускулни и ставни болки, хронична умора, напрежение в мускулите, сухожилията и ставите). Магнезиевият масаж е високо ефективен при: стрес, болки в мускулите, умора, нарушен сън.

Антицелулитен масаж - този масаж е тип козметична процедура с ръце, което е най-подходящо при наличие на целулит по кожата. Качеството на използваните продукти за масажа също има огромно значение, тъй като тяхната основна задача е да проникнат до мастната клетка и да я „изцедят”. Третирането върху кожата, чрез използване на различни масажни техники, ускорява притока на кръв в засегнатите зони, което спомага, както за изгарянето на мазнините, така и за отпушване на лимфните натрупвания.Той е широко разпространен сред нежния пол. 

Дълбокотъканен масаж - Техниките, които се използват наблягат върху бавните движения по кожата и дълбокия натиск, така че да се подобри максимално движението на кръвта в тялото и да се подсили кислородната циркулация.  

Релаксиращ масаж – обработва се точно определена част от повърхността на тялото, която по каналите на нервната система се свързва със съответстващия, на тази част от тялото орган. Масажът лекува и действа релаксиращо и болкоуспокояващо при различен тип болести на всички системи и органи в човешкия организъм. 

Ароматни масажи -  имат изключително тонизиращ, подмладяващ и удовлетворяващ ефект. Използват се разнообразни етерични масла и средства.

Лимфодренажен масаж :Този масаж се използва за въздействие и лечение на лимфната акватория, а също така и на лимфните капиляри. Особено ефективен е при лимфни отоци.

Масажно студио Колев

Масажи и Цени

Прилагат се различни техники, с които в съчетание с масла-френска козметика, вендузи, лечебни и антицелулитни гелове, медотерапия и етерични масла се постига максимален лечебен и опускащ ефект за радост на тялото.

 • Частичен лечебен масаж -зона по избор...30/40мин...15/20 лв

 • Арома/ магнезиев гел терапия с частичен масаж -зона по избор...30мин...20 лв

 • Класически лечебен масаж цяло тяло с масла на Refan...50/60 мин...25/30 лв

 • Класически лечебен масаж цяло тяло с допълнителна терапия по избор-

 • магнезиев гел, мед, етерични масла...60-70мин...35 лв

 • Комбиниран масаж от различни видове за различни зони с доп. терапия...60-70 мин...40 лв

 • Антицелулитен масаж с терапия- масла+гел/мед...45мин...30 лв

 • Релаксиращ масаж цяло тяло с арома терапия...60мин...30 лв

 • Лимфен дренаж/ спортен масаж цяло тяло...60мин...30 лв

Промоция:

За редовни клиенти при повече от три последователни масажа предлагаме отстъпка 30 % от цените на масажите.
 

Галерия

Карта