Конна база Ахил

  • Конна база Ахил

    Конна база Ахил

    е място за всички любители на конете, ездата и природата. Базата предлага прекрасни условия за обучение по езда с професионален инструктор за начинаещи и напреднали, както и за преходи в планината.

Конна база Ахил

Конна база Ахил

Конна база "Ахил" е място за всички любители на конете, ездата и природата. Базата предлага прекрасни условия за обучение по езда с професионален инструктор за начинаещи и напреднали, както и за преходи в планината.

За ездата няма възраст, тя е подходяща за всички, които искат да се докоснат до най-красивите и грациозни животни – конете. Конната езда е един от най-добрите начини за поддържане на здраво и стегнато тяло и бодър дух. По-време на езда работят всички мускули в тялото. Тя подобрява концентрацията и физическата форма като раздвижва цялостно тялото. Стяга мускулатурата, изправя гръбначния стълб и подобрява стойката. Само след 10 минутна разходка, количеството на хормона окситоцин, който влияе на нашето настроение, се увеличава няколко пъти. Какъв по-добър начин за почивка от натовареното ежедневие, при това на чист въздух сред природата.

Конна база „Ахил“ работи съвместно вече втора година с фондация „Можем заедно“ за провеждане на терапия с коне за деца и възрастни с увреждания като детска церебрална парализа, аутизъм, синдром на Даун, хиперактивност, множествена склероза, депресивни състояния и зависимости.

Конна база Ахил

Какво предлагаме?

  • Ако сте начинаещ – професионални уроци по езда на манеж със сертифициран инструктор.
  • Ако сте напреднал – уроци за усъвършенстване на уменията; разходка и езда в планината по живописни маршрути.
  • Занимания с деца – индивидуално и на групи.
  • Провеждане на рождени дни, партита по различни поводи, тийм билдинги.

Една стара арабска поговорка гласи, че Бог не е дал на човека крила, но за сметка на това му е дал кон. Ездата е свобода. Заповядайте при нас, за да усетите сами тази изпълваща всички сетива емоция!

Обучение по конна езда Витоша

Видео