Кораб Есмералда

  • Кораб Есмералда

    Кораб Есмералда

 

Екскурзии с кораб Черноморец

Приключение на пиратски кораб Есмералда

Идва лято, Време е за отпуска, море, слънчеви емоции. Ще търсиш нови забавления, диви преживявания и щури тръпки, за да събереш цял куп вълнуващи спомени за есента и зимата.

Как да го постигнеш ?

На борда на атрактивния кораб Есмералда ще откриеш идеалното лятно развлечение. Разчупи рутината на почивката краи морето и подари на себе си и на цялата компания незабравимо прекарване, за което ще си спомняте със смях и радост дълги месеци.

Корабът Есмералда тръгва от пристанище гр. Черноморец. Разходките се осъществяват при оформяне на група и хубаво време. За да се включиш се обади и направи предварителна резервация, останалото остави на насм изпитаните морски вълци.

Пиратски кораб Есмералда, гр. Черноморец, може да е мястото за Вашето романтично пътуване, тържество или парти с приятели. Красивата гледка, белите платна на кораба, шоу програмите, реквизита с пиратски дрехи и уникалната обстановка гарантират изживяване, което се помни за цял живот! Не пропускайте да изживеете своето пътешествие сред вълните на Черно Море

Яхта Кибела

Яхта Кибела І Разходки с яхта Несебър. Капацитетът е за 35 човека, плюс екипаж. Има две каюти, две бани с тоалетни, кухненски бокс и бар. Яхтата се намира на пристанището в стария гр. Несебър.

Кораб Магелан

Кораб Магелан І Екскурзии с кораб Созопол. Капацитета на кораба е 116 човека. Ежедневно се извършват едночасов морски разходки в акваторията на Созопол

Яхта Албена

Яхта Албена І Разходки с яхта Сарафово. Изживейте едно прекрасно приключение с услугите на обучения екипаж на ветроходна яхта Албена.