ДЗЗД Малкия принц   ( Visit Website )

ДЗЗД Малкия принц

В интернет магазин kosata.eu ще намерите пълна гама от професионални продукти грижа за Вашата коса на шведската марка СеСе и италианската Leсher.

ДЗЗД Малкия принц

В интернет магазин kosata.eu ще намерите пълна гама от професионални продукти грижа за Вашата коса на шведската марка СеСе и италианската Leсher.

ДЗЗД Малкия принц

В интернет магазин kosata.eu ще намерите пълна гама от професионални продукти грижа за Вашата коса на шведската марка СеСе и италианската Leсher..

Презентация

Представяме Ви интернет магазин kosata.eu!

Тук ще намерите пълна гама от професионални продукти грижа за Вашата коса на шведската марка СеСе и италианската Leсher. За Ваше улеснение сме опростили максимално процеса на поръчка и плащане от сайта, като за поръчки на дребно не е нужна регистрация. Всички цени в сайта са с включен ДДС! За търговци и фризьорски салони предлагаме цени на едро.

Lecher е специализирана в производството и разпространението на висококачествени професионални продукти за коса, които отговарят на изискванията на модерните фризьорски салони. Lecher задоволява очакванията и на най-изисканите и претенциозни клиенти. Широк спектър от продукти за ежедневна грижа, стилизация, колоризация и техническо оборудване, подпомагат ежедневната работа на фризьорските салони. Lecher разчита на технологични иновации и внимателен анализ на нуждите на различните типове коса. Премиерата на всеки продукт се предхожда от внимателни тестове проведени от дизайнерски марки във фризьорски салони, които са решаващи за крайната форма на продукта.

Cece of Sweden ви предлага широка гама от продукти за работа във фризьорския салон, чието качество ше задоволи и най-взискателните съвременни стилисти. Произвеждаме козметика с най-добро качество въз основа на съвремена технология. За производството на продуктите са избрани най-добрите суровини в света. Внимателно подбраните и селектирани компоненти съдържат екстракт от растения и плодове, и отговарят на най-строгите екологични норми и което е най-важно, не са тествани върху животни. Това има значение за самочувствието на нашите клиенти. Всички продукти с марка Cece of Sweden са дерматологично тествани, не причиняват раздразнения и алергични реакции. Тяхното деликатно действие и ефикасност са потвърдили 100% от анкетираните клиенти.

 

Продукти

Серия Geneza - Коса в перфектно състояние след боядисване и третиране е мечтата на всеки фризьор и клиент. С продуктите от серията Geneza това е лесно постижимо. Крем боя Geneza съдържа копринени протеини, които придават на косата трайни и модерни отблясъци както и красив и бляскав вид. Крем оксидантите и изрусителите за коса гарантират получаването на равен цвят от корена до върха на косъма, специфичен блясък и здравина.

Серия Techno - Продуктите от серията Techno улесняват постигането на търсения ефект в работата по оформянето на прическата. Имайки предвид, че всеки клиент е различен и както индивидуалност, и като тип коса, ефикасните и разнообразни продукти на Techno се стремят не само да удовлетворят изискванията на клиента, но и да се погрижат за състоянието на неговата коса.

Серия BioRevit - Богата гама от шампоани, маски и препарат иза "специални поръчки" от серията BioRevit се отличава не само с висококачествения състав на всеки един продукт, но и с атрактивни цени. Друго основно преимущество на продуктите от серията BioRevit е, че в състава им са включени екстракти от растиелен произход.

Серия PROlive - Продуктите грижа за косата от серията PROlive съдържат изключително натурални съставки. Есктракта от орех предпазва косъма от вредните UV лъчи. Пшеничните протеини, термичен филтър и кератин за навлажняване и защита от високата температура на сешоара и пресата. Екстракта от червена боровинка, кора от дъб и от плодове на жожоба възпират стареенето на косата, осигуряват й овлажняване и естествена еластичност, като допълнително изглаждат повърхността на косъма и го предпазват от поредните увраждания.

Серия EasyTech - професионални инструменти и аксесоари за работа във фризьорския салон.


Серия MED - отговаря на тетте основни проблема на кожата на главата и косата - загуба на коса, мазна коса, пърхут, суха и чуплива коса, чувствителен скалп.
Създадена въз основа на натурални съставки и растителни екстракти, серията се бори с тези проблеми ефективно и успешно предотвратява по-нататъшната им проява.

Серия Creative - стилизанти за коса, създадени за креативни и ежедневни прически. Богатите активни вещества, не сам омного добре фиксират прическата, но и се грижат перфектно за косата.

Серия True Colors - Поредица от пет интензивни, блестящи и лъскави цвята, скрити в серия True Colors - шампоани и балсами. Те помагат за запазването на интензивния и лъскав нюанс на косата Ви между две последователни боядисвания. Наличието на бадемово мляко помага за дълбоката хидратация на косата, оставяйки я мека и гладка, както никога досега.

Серия Salon - Линия Salon е създадена специялно за работа в салона. Тя се състои от козметични продукти - шампоани, балсами и маски, както и продукти за къдрене и стилизация.
Тази козметика ще ви помогне да осигурите най-високо качество и безопасност на услугите си.

 

Галерия

ДЗЗД Малкия принц ДЗЗД Малкия принц ДЗЗД Малкия принц
     
ДЗЗД Малкия принц ДЗЗД Малкия принц ДЗЗД Малкия принц
     
ДЗЗД Малкия принц ДЗЗД Малкия принц ДЗЗД Малкия принц

Контакти

Адрес: гр. Пловдив, бул. Христо Ботев 71

Телефони: 032/ 57 59 40; 0888/ 02 11 31; 0886/ 73 99 72

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


ДЗЗД Малкия принц
032/ 57 59 40; 0886/ 73 99 72
гр. Пловдив, бул. Христо Ботев 71

Поръчване на продукт

ДЗЗД Малкия принцВашите поръчки се приемат само по електронен път чрез електронния магазин или по телефон /за търговци на едро/.
Моля бъдете внимателни при въвеждането на Вашият имейл адрес, защото потвърждението на поръчката при заплащане в брой и банков път се осъществява чрез него.
Системата ще Ви информира, че поръчката Ви е приета. Още при финализирането на Вашата поръчка, ще можете да видите всички продукти, които купувате, размера на сумата, която ще платите, начинът на плащане, адресът на доставка. Ако забележите някаква неточност в попълнените от Вас данни, моля обадете ни се незабавно.
Всички поръчки, които подавате към www.kosata.eu приемат 24 в денонощието.
Поръчки на едро се приемат само на телефон:
0888 021 131 / 0886 937 792,
от понеделник до събота, от 9 до 18 ч.