MikGriT

 • MikGriT

  MikGriT

  Мисията на MikGriT е да създава усещане за доверие, професионално отношение, красива визия и уникалност във всеки наш клиент! Микроблейдинг Миглопластика Професионален грим Временни татуировки

MikGriT

Професионален грим

Тази услуга включва: ежедневен, вечерен, сватбен, абитуриентски грим.
Използва се висококласна, професионална козметика - Mac, Sephora, Kryolan, Revlon, DIOR,  Inglot, NSB Cosmetics, Lollipop cosmetics.

Процедурата се извършва от сертифициран грим - майстор.

Процедурата отнема 75 минути. 

Стъпки на грима:

• подготовка на лицето - хидратиране и нанасяне на основа;
• коригиране (при несъвършенства) и контуриране на лицето;
• подготовка на очите с нанасяне на основа в зависимост от типа грим;
• гримиране на очите;
• подчертаване на веждите
• озаряване на лицето (нанасяне на хайлайтър);
• фиксиране за дълготрайност на грима.

ЦЕНИ:

Ежедневен и Вечерен грим 35,00 лв. Сватбен и Абитуриентски 50,00 лв.

MikGriT

Временни татуировки

За първи път в България, ние представяме Аерограф- изкуството завладяло цяла Америка. Airbrush and Glitter Tattoos / Еърбръш и Гритър татуировки - това са страхотни форми и цветове, които красят тялото, привличат, усмихват и радват.

А какво всъщност е аерографната татуировка?

А глитър татуировката?

Временните татуировки с Airbrush представляват разпръскване на пулвелизирани течности в детайлни изображения с висок реализъм в шаблон, с най-разнообразни форми и цветове. Необходимото време за изработване е около 10 минути. Боите, с които се работи са акрилни, специално произведени за тази цел, сертифицирани, внос. Трайността на татуировките е ~7-10 дни.

 Glitter tattoos са ефектни временни татуировки. Правят се бързо с помощта на специално лепило и разноцветна блестяща прах в определена форма. Трайността върху тялото е около 7-10 дни.

Боите, които се използват за аерографните татуировки върху кожата са специално предназначени за тази цел. Те са акрилни, на водна основа. Напълно безвредни са за деца и възрастни.

Може да бъде изработен шаблон по Ваш дизайн с до 90% точно съответствие?

През 2018 и 2019 година организирахме 4 събития за аерографни и глитър татуировки. Имахме страхотна възможност да се срещнем със стотици прекрасни и усмихнати хора и развълнувани деца в Южен парк, София и Mega Mall, София. Събитията бяха на открито, имаше игри и подаръци, имаше и печеливши. Ръцете ни бяха целите в боя, а лицата ни с широка усмивка. Следете ни и очаквайте скоро срещите ни на открито.

ЦЕНИ:

Малки- 7,00лв. Средни- 10,00лв., Гореми -20,00лв.

MikGriT

Татуировки за коса

Когато чуете думата татуировка, вероятно си представяте изображение върху тялото. Дори със сигурност! Е сега ще разбием на пух и прах тази ваша представа, защото ... вече има татиуровки за коса- уникални по рода си- Airbrush Hair Tattoo. Как е възможно? Не става възпрос за лепенки върху косата или оформянето й при което чрез пълното изрязване на кичури коса се получават различни форми- така беше, но преди 2000 година. Става дума за буквално татуиране на косъма, но ... докогато вие решите.

За направата на аерографна татуировка върху коса е необходимо тя да бъде добре сресана, пригладена, стегната и фиксирана. Върху определеното място се поставя избраният шаблон с леко залепване, оцветява се, след което шаблона се премахва. Татуировката ще стои до момента на отпускане, сресване или измиване на косата.

Временните Airbrush Hair Tattoo представляват разпръскване на пулвелизирани течности в детайлни изображения с висок реализъм в шаблон, с най-разнообразни форми и цветове. Необходимото време за изработване е около 10 минути. Боите, с които се работи са многоцветни акрилни, специално произведени за тази цел, сертифицирани, внос. Трайността на татуировките върху косата е ~2 дни.

Може да имате зашеметяваща визия на парти през нощта и никаква следа от татуировка в косата на следващия ден. Новия бум е..... бижуто в косата!!!

ЦЕНА: 10,00 лв.

MikGriT

Миглопластика

 • Косъм по косъм

Процедурата представлява поставяне една по една на диамантени/флат мигли към всяка една мигла на Вашето око. Използва се хипоалергенно, бързосъхнещо и абсолютно безвредно лепило. Времетраене на процедурата 60-90 мин.  Издръжливост на миглите- 4 седмици.

Етапността на работата: консултация, почистване на очите, изолация на долни мигли, обезмасляване на миглите и горен клепач, поставяне на миглите, оформяне на миглите, съвети към клиента.

Резултатът е разкошни, естествено изглеждащи мигли, съблазнителен поглед и много повече свободно време.

ЦЕНА: 45, 00лв.

 • 3D, Руски обем, Мега обем  - Обемни техники

Тези техники предполагат оформянето на плътни и обемни мигли. Използва се техниката hand made за направата на снопчета ( с 3, 8 или повече косъмчета). Работи се с хипоалергенно, бързосъхнещо и абсолютно безвредно лепило. Времетраене на процедурата 60-90 мин. Издръжливост на миглите- 4 седмици.

Етапността на работата: консултация, почистване на очите, изолация на долни мигли, обезмасляване на миглите и горен клепач, поставяне на миглите, оформяне на миглите, съвети към клиента.  

Това е най-високият клас в миглопластиката! Лаш-мейкърът е класифициран майстор и мастър в работата си.

ЦЕНИ:

3 D =50, 00лв.       Руски обем - 60, 00лв.

Консултации по миглопластика

Ако вече сте в сферата на миглоплстиката, но имате още въпроси и притеснения или искате да се впуснете в магнетизма и удоволствието от тази работа, ние ви предлагаме отличен начин да станете най-добрите.

ProfessionART MAKE UP & TATTOOS провежда индивидуални консултации  по миглопластика за различни техники. Компонентите които включват консултациите са:

 • Теоретична част
 • Практическа част с жив модел, осигурен от Вас
 • Материали за работа
 • Лекционни файлове
 • Посредничество с доставчици
 • Възможност за последващи безплатни консултации по телефона
 • Обратна връзка на свършената работа
 • Безценни практически съвети

ЦЕНИ:

Техника- Косъм по косъм - 180,00 лв.

Обемни техники - 3 D  и Руски обем - 230,00 лв.

всички 350,00 лв.

MikGriT

Микроблейдинг

Времетраене на процедурата 3 часа

ЦЕНА: 280лв.