Студио Христина

  • Студио Христина

    Студио Христина

    Христина, комбинира богатството на българските билкови екстракти с други редки растения и ценни етерични масла, добити от цял свят и реализира мечтата си

Студио Христина

Студио Христина

ХРИСТИНА не е само име на козметична компания, а е също история. История на една жена, увлечена по аромотерапията, събирането и познаването на билките, желанието и стремежа да създава красота и младост. Вдъхновена от прабаба си Тина, която използва безценните свойствата на растенията, зада помага и лекува, Христина прилага наследените и тайни рецептури, вдъхва им нов живот и се преврьща в козметична марка през 1991г. Неизчерпаемият интерес на Христина към растенията, съчетана с наследените автентични рецептури и страст към живота и младостта, прави така уникални и ценни по състав и действие създаваните от нея продукти.  Борбена  и чувствена натура, Христина, комбинира богатството на българските билкови екстракти с други редки растения и ценни етерични масла, добити от цял свят и реализира мечтата си: да превърне - тайните на биосъставките в полза на всички.

ФИЛОСОФИЯ

Основна философия на фирмената политика е непрекъснатото търсене на нови, ефикасни и конкурентноспособни формули, при създаването на натурални продукти. Екип от специалисти, следи световните тенденци в козметичната индустрия, и актуализира нашите продукти, с гаранция за висок стандарт. Цел за фирмата е цялостна грижа за красотата и удоволетворението на нашите клиенти. Затова създаваме богат избор за всяка потребност и каприз.

КЛИЕНТИ

Днес клиенти на Христина ca аптеки, СПА центрове, както и фирми за които се изработва козметика на PRIVATE LABEL начала /ишлеме/. Козметика Христина се предлага както на българският така и на външният пазар.