Сладкарница Козница ( Visit Website )

Торти по поръчка София Сладкарница Козница Сладкарница Козница
Сладкарница Козница

В днешно време всички живеем много натоварен и забързан живот, стресът става все по-голям, затова и качеството на храната става все по-важно в ежедневието ни. Ние вярваме, че здравето ни зависи от храната и точно това е основата на нашата концепция.


Презентация

Сладкарница Козница Сладкарница Козница Сладкарница Козница Сладкарница Козница Сладкарница Козница

Сладкарница Козница

Сладкарница Козница

В днешно време всички живеем много натоварен и забързан живот, стресът става все по-голям, затова и качеството на храната става все по-важно в ежедневието ни. Ние вярваме, че здравето ни зависи от храната и точно това е основата на нашата концепция. Домашно приготвената храна е най-вкусна и полезна, а когато е съчетана с невероятни рецепти, висококачествени продукти и сготвена от професионалисти с богат опит, резултатът е истинско произведение на изкуството. Това е и нашето мото – „Ние не правим торти, а произведения на изкуството!“

 

Сладкарница КозницаНашето меню е разработено с много внимание и любов. Всичко се приготвя на място, което е гаранция за пресни изделия. При сътворяването на нашите шедьоври ние използваме продукти с най-високо качество, естествени оцветители и аромати. Изделията ни не съдържат изкуствени оцветители, консерванти, растителни мазнини.

 

Нашият екип разработва специални рецепти, изключително на основата на натурални  продукти. Шоколадовите ни изделия са на основата на най-висококачествени белгийски, френски и италиански шоколади и продукти. Работим с нехидрогенирани и естествени мазнини, изключително със животинска натурална сметана, с млечни продукти на световно известната марка Elle&Vire. Дизайнерските ни торти са разработени въз основа на цветна гама от натурални оцветители, с което се гордеем.

 

Сладоледът ни се приготвя на място с пастьоризация от първокачествено мляко и продукти, със свежи, специално подбрани пресни плодове. Крайният резултат е толкова добър, че Джелатериите могат да ни завидят.

 

В изготвянето на асортимента на сладкарницата сме се постарали да задоволим и най-претенциозните вкусове, както и да предложим голямо разнообразие от продукти. Нашето меню е балансирана комбинация откласически десерти по стари, изпитани рецепти и съобразени с новите тенденции и здравословното хранене изделия.

 

Предлагаме продукти за всеки повод и вкус -  огромно разнообразие от торти за Вашия празник, свежи пайове и тарти, кремове и трайфъли, дребни сладки и соленки, френски макарони, петифури, мъфини, еклери, сиропирани десерти, сладолед, закуски.

 

Обърнете специално внимание на шоколадовите ни продукти! Заслужава си! Всички те са внимателно разработени от нашия майстор-шоколатиер, ръчно приготвени с най-висококачествения белгийски шоколад Barry Callebaut.

 

Изключително подходящи за подарък са нашите занаятчийски бонбони. Покажете на важен за Вас човек, че го цените, като му подарите специални бонбони в стилна златна опаковка – истинско златно съкровище!

 

Предлагаме Ви топящо се в устата съвършенство – нашите трюфели. Идеалното допълнение към чаша горещо, силно и ароматно кафе.

 

Сладкарница КозницаНе сме забравили и любителите на шоколадите – за тях сме комбинирали белгийски шоколад с ядки и сушени плодове.

 

Помислили сме и за перфектното допълнение към цялото това богатство от вкусове – напитките. 

Напитките, които предлагаме в сладкарската къща също следват нашата концепция – домашно приготвени, с натурални и здравословни продукти.

 

Вече знаете, че качеството е на първо място при нас – такова е и кафето ни – силно, ароматно, горещо. Ако пък не обичате черно кафе, опитайте Виенското ни кафе, а защо не и Ирландско?

 

Това, което няма да откриете при нас са газирани безалкохолни напитки. Вместо тях ние сме разработили домашни сокове, фрешове и чайове. Може да се насладите например на студена Лимонада с горски малини, Оранжада със свежи портокали, студен чай от невероятно полезния Бъз или някой здравословен фреш от Специалната ни селекция. Предлагаме и подбрани алкохолни напитки и коктейли.

 

Помислили сме разбира се и за тези от вас, които желаят да си вземат продукт за вкъщи или за подарък. Разработили сме стилни опаковки за всички продукти. Може да изберете от свежа опаковка в тематиката на сладкарската ни къща -  японски вишни или изискана, луксозна опаковка в златно. 

 

Галерия

Сладкарница Козница Сладкарница Козница Сладкарница Козница
     
Сладкарница Козница Сладкарница Козница Сладкарница Козница
     
Сладкарница Козница Сладкарница Козница Сладкарница Козница
     
Сладкарница Козница Сладкарница Козница Сладкарница Козница
     
Сладкарница Козница Сладкарница Козница Сладкарница Козница
     
Сладкарница Козница Сладкарница Козница Сладкарница Козница
     
Сладкарница Козница Сладкарница Козница Сладкарница Козница

 

Торти по поръчка София

 

Сладкарница Козница

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Сладкарница Козница


Сладкарница Козница

0895 52 72 95

Сладкарници

София, ул. Верила 5

koznitsa@abv.bg

Главен сладкар Илияна Филипова

На първо място бихме искали да обърнете внимание на ръководителя на Сладкарска къща пекарна Козница – главен сладкар Илияна Филипова. Завършила е СГХСТ /Софийска Гимназия по Хлебни и Сладкарски Технологии/ - единствената в България специализирана гимназия за изучаване тънкостите в сладкарството и хлебарството. След завършването на образованието й стартира нейната кариера в най-добрите пловдивски Бутикови Сладкарници. Съдбата не случайно я отвежда през 2005 г. в Дубай, където работи в продължение на 3 години за международно-известната френска верига юLenotre – Париж. В работата си с френските майстори тя значително израства и развива професионалните си умения. Там намира и голямата си любов – Шоколада. След това работи 1 година в Кипър и пренасочва професионалният си път към различното естество на работата в хотел. Научавайки за международният й богат опит я канят от световната верига Кемпински да поеме поста на Главен Сладкар. След 4 успешни години бива прехвърлена от веригата във Кемпински Паласе – Порторож, Словения. Работи там до момента, в който я открихме ние и я привлякохме, за да твори своите шедьоври за нашите клиенти.