СТУДИО КРАСИ STYLE   ( Visit Website )

СТУДИО КРАСИ STYLE

В козметично студио Краси Style на ул. "Ангел Кънчев" 22 ще бъдете разкрасени на достъпни цени чрез процедури от областта на медицинската козметика от майстор - козметик.

СТУДИО КРАСИ STYLE

В студиото се предлагат комплексни услуги с голямо намаление. Работи се с натурални продукти, без консерванти и парфюмни композициии.

СТУДИО КРАСИ STYLE

В козметично студио Краси Style на ул. "Ангел Кънчев" 22 ще бъдете разкрасени на достъпни цени чрез процедури от областта на медицинската козметика от майстор - козметик.

Презентация


СТУДИО КРАСИ STYLE

Козметичните процедури са не само здраве, но и превантивна грижа срещу естественото стареене на кожата, подобряват еластичността и плътността н нейния тургор. Чрез различните видове терапии се обновяват и снабдяват с кислород клетките, бори се срещу изтъняването на колагеновите нишки. Те са едновременно хигиена и средство за по-дълготрайно съхранение свежия й и млад вид. А нима към това не се стреми всяка една от нас? Редовната употреба на подходящи тоници, кремове и маски в домашни условия подпомагат цялостния процес.

 

 

За салона

В козметично студио Краси Style на ул. "Ангел Кънчев" 22 ще бъдете разкрасени на достъпни цени чрез процедури от областта на медицинската козметика от майстор - козметик. В студиото се предлагат комплексни услуги с голямо намаление. Работи се с натурални продукти, без консерванти и парфюмни композициии.

 

Услуги

В козметичното студио се предлагат различни процедури, с които се цели преди всичко отстраняването или омекотяването на наличните недостатъци и същевременно подчертаването на хубавите черти на лицето. В студиото се използва и предлага натурална медицинска козметика – без консерванти и парфюмни композиции. Нейната употреба (за всеки тип кожа и проблеми от различен тип) в комбинация с предлаганите козметични процедури (крио, лазертерапия и др.) водят до успешни резултати.

Почистването на кожата на лицето е основна козметична манипулация, която се прилага с хигиенна и лечебна цел. При него се отстраняват младежки пъпки, черни точки (комедони) и бели точки (милиуми). то е комплексна процедура, която включва механично и апаратурно въздействие върху кожата.

Д’Арсонвалът след почистване на лицето разнася възпалителните уплътнения по кожата. Д ’ Арсонваловите токове подобряват обмяната на веществата и засилват поглъщането на кислород, имат антисептично и успокояващо действие върху третираната кожа.

Прилагащата се криотерапия (течен азот) е фин пилинг (без травми на кожата) и е много ефикасна при лечение на акне, розацея (разширени капиляри, пигментации от различен произход) и застаряваща кожа – изглажда контура на лицето (лифтинг). Криотерапията се прилага серийно самостоятелно или за още по-успешен резултат при отстраняване на конкретния проблем – комбинирано с процедурите йонофореза и лазер.

При йонофорезата се съчетава действието на постоянния ток с това на вкарваното лечебно средство. Йонофорезата е проникване в дълбочина на различни медикаменти (в зависимост от индивидуалния проблем) чрез лек галваничен ток.
Козметичният лазер има силно изразена регенерираща функция. По-бързото проникване на прилаганите препарати под влияние на неговия лъч води до по-бърз лечебен ефект. Мекият козметичен лазер (хелий-неонов) съществено изменя обменните процеси и развитието на биологичните процеси. Това го прави незаменим помощник при лечение на акне, пигментни петна, розацея и старееща кожа.


Друга процедура предлагана в козметичното студио е подхранващия масаж. Той има за цел да поддържа красотата на лицето, шията и деколтето. Чрез него се подобрява кръвообращението и циркулацията на лимфата, което допринася за премахването на отпуснатостта на кожата. Успешно е комбинирането на ръчния с криомасажа – получава се ефекта от редуване на топло и студено. Кожата става по-мека, по-еластична, по-гладка и с розов тен. При белези също има добър ефект.

В студиото се извършва и електроепилация (безболезнено и трайно отстраняване на нежеланите косми), студена кола маска и поставяне на обеци.

 

Контакти

Адрес: София, ул. Ангел Кънчев № 22

Мобилен: 0888 626 564

Телефон: 02 980 35 20

 

 

Цени

Епилация (5 минути) - 5 лв.
Почистване на вежди - 5 лв.
Почистване на лице - 20 лв.
Д’Арсонвал - 5 лв.
Криотерапия (азот) - 10 лв.
Йонофореза - 10 лв.
Лазер - 10 лв.
Подхранващ масаж на деколте, шия и лице - 25 лв.

Кола маска

Триъгълник - 8-15 лв.
Подмишници - 7 лв.
Ръце - 15 лв.
Цели крака - 25 лв.
Участъци - 5 лв.

Поставяне на обеци (обеците са включени в цената) - 20 лв.

 

 

Галерия

СТУДИО КРАСИ STYLE СТУДИО КРАСИ STYLE СТУДИО КРАСИ STYLE
     
СТУДИО КРАСИ STYLE СТУДИО КРАСИ STYLE СТУДИО КРАСИ STYLE
     
СТУДИО КРАСИ STYLE СТУДИО КРАСИ STYLE СТУДИО КРАСИ STYLE

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


СТУДИО КРАСИ STYLE
0888 626 564; 02 / 980 35 20
гр. София, ул. Ангел Кънчев № 22

Чаена козметика

Чаената козметика прави чудеса
с кожата на лицето


Мента
Действие: Охлаждащо
Помага при: Неприятно опъване на кожата, подуване на местата под очите

Приготвя се: Прави се чай от 1 суп. лъжица билка и 250 мл. вода. С чая се правят компреси - напоени от памук, които се държат върху лицето по 3 мин.

Градински чай
Действие: Омекотява кожата, отваря порите
Помага при: Почиства и освежава бледия тен
Приготвя се: 2 суп. лъжици от билката се заливат с 500 мл. вряла вода и се прави парна баня на лицето.