Красимир Христов - Видеооператор

  • Красимир Христов - Видеооператор

    Красимир Христов - Видеооператор

    Занимавам се с видеозаснемане и монтаж от 1996 година. Работя основно в две направления - семейно и корпоративно видеозаснемане. Сватби, кръщенета, абитуриентски балове, детски празници, рожденни дни, юбилеи и др. Лекции, семинари, обучения, конференции...

Красимир Христов - Видеооператор

Красимир Христов - Видеооператор

Занимавам се с видеозаснемане и монтаж от 1996 година. Работя основно в две направления - семейно и корпоративно видеозаснемане.

Сватби, кръщенета, абитуриентски балове, детски празници, рожденни дни, юбилеи и др.

Лекции, семинари, обучения, конференции . Изработка на рекламни и презентационни филми и видео клипове.

Удоволствието от добре свършената работа и доволните клиенти е еднакво навсякъде, но за мен най-голямата тръпка е заснемането и изработката на сватбените филми.

Въпреки солидния опит, който имам, преди всяка сватба се вълнувам наравно с младоженците. За да стане хубав филм, оператора трябва да преживее всяка сватба, да се слее с темперамента и емоциите на младоженците и гостите. Ако го приеме като обикновена работа, гледа само как да седне, хапне и пийне и с досада си гледа часовника, от него не очаквайте нищо.

Стремя се всеки един момент да бъда в центъра на събитията за да уловя всички интересни и вълнуващи моменти , всеки влюбен поглед, жест, целувка и същевременно да бъда незабележим и да не се натрапвам. Никога не говоря и не давам съвети без да са ме помолили за това. Винаги се опитвам да вникна в психиката на младоженците, да разбера какво харесват и какво не, за да преценя как да бъде направен филма, така че да им хареса.Тази фирма е регистрирана на следните места: