РадиНик М ЕООД

  • РадиНик М ЕООД

    РадиНик М ЕООД

    Ние можем да предложим цялостна декорация с балони за вашето ФИРМЕНО ПАРТИ. Веселите и пъстри балони в ярки цветове с хелий или с въздух могат да бъдат стилизирани в геометрични фигури и букети...

РадиНик М ЕООД

Частно парти

Предстои Ви личен празник. Искате този ден да е специален за Вас или за ваш близък и скъп човек. Нашите служители може да Ви предложим всичко необходимо да се случи това.

Нашата задача е да планираме и организираме всичко професионално за да се веселите без да мислите за досадните подробности по протичането на дългоочакваното парти, тържество или честване.

Фирмено парти

Ние можем да предложим цялостна декорация с балони за вашето ФИРМЕНО ПАРТИ.

Веселите и пъстри балони в ярки цветове с хелий или с въздух могат да бъдат стилизирани в геометрични фигури и букети.

Колони, арки и лого на фирмата моделирани от балони. Шатра от балони, таван в балони с хелий, гроздове от балони е хелий за декоративен таван.

Цялостна организация и провеждане на парти

Всичко за което сте си помисляли относно Вашето парти може да стане реалност! Може да ни се доверите в организацията и реализацията на мечтаното от Вас лично тържество или фирмено парти.

Наши служители ще се запознаят на място с пространството избрано за провеждането му. Ще изготвят проект, който Вие ще одобрите. Впоследствие ще Ви бъде предложена оферта за цялостната визия и протичане на събитието.

Украсата, менюто за консумация и забавленията изцяло ще са съобразени с Вашия вкус и изисквания.

За децата и учениците

Всички се прехласват от качествената украса с балони и цветя, но със сигурност най-много ги обичат децата. Тези украси ще обогатят всяко едно парти с вида и разнообразието, а може да допълни забавната част от вашето събитие под формата на игра.

 В детската памет ще останат всички положителни емоции преживяни съвместно с поканените на партито в тяхна чест.

Въпреки, че храната не е основна част в детските тържества, тя допълва доброто настроение.

Като заговорихме за настроение, то ще достигне апогея си с програма подготвена и изпълнена от кукловоди и артисти.

Карта