Петя Кръстева - Преводи Враца   ( Visit Website )

Петя Кръстева - Преводи

В днешно време човек е загубен, ако не знае поне един чужд език. Вече на почти всяко работно място изискват говорим чужд език. Младите хора обичат да пътуват и той им е нужен, за да могат да се разбират с хората от другите държави.

Презентация

Казвам се Петя Кръстева. В момента живея в гр. Враца и се занимавам с eзикови преводи.

Здравейте и добре дошли!

 

Тази страница Ви предлага възможността да поръчате езикови преводи по интернет (от и на италиански език). Бързо и лесно - чрез e-mail или по обикновена поща, можете да изпратите текста, който желаете да се преведе и в договорения срок ще го получите преведен. Имам и богат опит в превеждането на интернет сайтове.

 

Материалите могат да бъдат доставени както чрез електронна поща, така и чрез обикновена поща или куриер. Вие сами изберете предпочитания от Вас метод на доставка. Пощенските разходи са за Ваша сметка при поръчки до 100 лв.

 

Плащането може да се осъществи по банков път. Половината от договорената сума се превежда като капаро, а останалата част - при доставката. Разбира се, допустими са и други схеми за плащане.

 

до 50 стр.
от италиански на български
от български на италиански
9 лв./стр.
9 лв./стр.

над 50 стр.

от италиански на български 8 лв./стр
от български на италиански   8лв./стр

превод на уеб сайтове
по споразумение

 

Посочените цени са за 1 страница по БДС - 1800 знака и подлежат на допълнително договаряне, в съответствие със сроковете и някои други условия.

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Петя Кръстева - Преводи Враца
Петя Кръстева - Преводи Враца
0897 56 02 65
Преводи
Враца

Предлагам:

1. Частни уроци (10 лв. - 60 мин.)

 

2. Преводи от и на италиански език – както писмени, така и устни. Правя и преводи на уеб сайтове от и на италиански езиk.