Крис Билдинг ЕООД

Крис Билдинг ЕООД

Крис Билдинг ЕООД

Крис Билдинг ЕООД е компания, специализирана в областите инвестиции, проектиране и строителство. Фирмата стартира дейността си през 2004 г. През периода си на развитие чрез качествено строителство, изпълнено в съкратени срокове, е целяла успешна реализация и заслужено място на строителния пазар.

Строителна компания Крис Билдинг ЕООД е вписана в Централния професионален регистър на строителя за изпълнения на строежи с решение на комисията и протокол Протокол No. 0015 / 13.01.2008.

Компанията разполага с добра механизация и добри специалисти.

В дейността на фирмата се включва изпълняване на обекти от нулев цикъл до цялостното им завършване, включително вътрешно обзавеждане и външно около сградно оформление.

Компанията работи със специализирани фирми-под изпълнители за изпълнение на определени задачи във връзка със строителството и обзавеждане на обектите.

Крис Билдинг ЕООД

Услуги

Фирма Крис Билдинг ЕООД е строителна фирма, специализирана, както в изграждането на ново строителство, така и вгруб строеж, строителство на еднофамилни къщи (сглобяеми и масивно строителство), жилищни кооперации от основи до ключ, извършване на всички видове довършителни и строително-ремонтни дейности. За изграждането на всеки обект ние влагаме висококачествени материали на утвърдени български и чуждестранни фирми, придружени със съответните сертификати за качество и съответствие. Високото качество на изпълнение и спазването на договорените срокове ни прави конкурентно способни както за частни така и обществени поръчки.

Наличието на техника за строителство, ни дава възможност и за отдаване под наем и извършване на транспортни услуги в сферата на строителството. Екипът ни от специалисти извършва заснемане на съществуващи сгради, количествено стойностни сметки, цялостно проектиране и изпълнение на обекти. В случай, че имате парцел за застрояване, съществуваща сграда за ремонт или реконструкция …. , с удоволствие ще изготвим оферта за конкретния случай.  • Крис Билдинг ЕООД

    Крис Билдинг ЕООД

    Крис Билдинг ЕООД е компания, специализирана в областите инвестиции, проектиране и строителство. Фирмата стартира дейността си през 2004 г...

Тази фирма е регистрирана на следните места: