Контакти

гр. Стара Загора

кв.ИНДУСТРИАЛЕН   ул.ПРОМИШЛЕНА  20  на 150 метра западно от КАТ

0898/ 474 405

Лепене на автостъкла

Знаете ли, че не е необходимо да сменяте стъклото на вашия автомобил,ако ви удари камъче или се появи пукнатина? Необходимо е само да се направят необходимите корекции върху пукнатината или нараненото от камъка място,със нужните за целта инструменти.

Продажба на автостъкла

Продажба на автостъклаПродажба, демонтаж, монтаж на автостъкла за всички марки леки автомобили. Автостъкла Кобра, Мустанг. Ремонт на автостъкла.

Ксиви ООД - Автостъкла Стара Загора

Доста от клиентите не знаят някои подробности относно автостъклата и не виждат смисъл в това да сменят напуканото си стъкло.

  • Доказано, е че челното стъкло носи 30% от сигурноста на пасажерите в автомобила.
  • При напукано челно стъкло на вашия автомобил вие нямата добра видимост върху пътната обстановка.
  • При сериозно ПТП ако вашето челно стъкло не е монтирано добре Вие може да се озовете на улицата и там Ви чака друга опасност от блъскане от друг автомобил.
  • При напукано съкло се нарушава хермеритаризацията на автомобила което води до запотяване на прозорците и слаба видимост на обстановката около вас.

Това са факти. Ако желаете да сте обезопасени и да се чувствате конфортно в автомобила, както Вие така и вашите пасажери, обадете ни се или дирекно поръчайте първокачествените стъкла от нас, които ще бъдат монтирани от най-добрите специалисти в тази област с ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ ЗА МОНТАЖА.

 

Възтановяване на автостъкла

Възтановяване на автостъклаТехнологията по корекцията не е измислена от нас. От 70-та година в САЩ се извършва тази услуга-възстановяване на спукани автостъкла.В България много хора я наричат,лепене на спукани автостъкла,но самата технология е запълване със специално разработен за целта фотополимер.След самия ремонт на автостъклата,мястото където е извършена самата поправка на автостъклото, се обработва за около 2-3мин с UV лампа и самия фотополимер става твърд като стъклото,с което се завършва и самото лепене на автостъкла. Лепене спукано предно стъкло е желателно да бъде направено бързо за да не се получи замърсяване на спуканото стъкло,което ще намали и самото качество на лепене на челно стъкло.Възстановяване на спукани автостъкла в София е възможно да бъде направено и на място на пътя стига атмосферните условия да са подходящи за лепене на автомобилни стъкла.Цените на автостъкла са винаги по -високи от това да бъде възстановено самото автостъкло.
За възстановяването на автостъклата ние ползваме продукти , инструменти и технология на американската фирма Glass Mechanix.
Работя на посочен от вас адрес в района на София,само ако за целта има нужните условия.

Започна бума на стъклата който са имали лека люспа ,звездичка или други наранявания за който не са взети мерки да се възстановят , и от студа както и лятото от жегата решават да изненадват и пускът лъч който трудно вече се възстановява.Затова всеки сам решава ако има такъв проблем дали да вземе мерки навреме.

Нови Автостъкла

Нови Автостъкла Когато е вече невъзможно стъклото да бъде възстановено,можем да ви предложим ново стъкло .Работим с оригинални автостъкла на Pilkinton,или китайски на Xug.Монтажните лепила който използваме са на известната фирма Sika.Дори можем да възстановим и вашите фарове ако са от пластмаса и са пожълтели,помътнели.Полиране на фаровете е възможно благодарение на технологията на 3M Headlight Lens Restoration System.Ще ги направим като нови ,кристални стига рефлекторите да не са потъмнели резултата е поразяващ.Възползвайте се от нашите услуги обадете ни се.