Детски клуб Кума Лиса

  • Детски клуб Кума Лиса

    Детски клуб Кума Лиса

    Отворихме детски клуб Кума Лиса с много любов. С огромно желание създадохме за децата спокойно и сигурно място за игри. Искаме тук, заедно с Вас родителите да научим децата да общуват, да развиват своите умения и най-вече да играят на воля ...

 

Детски клуб Кума Лиса

Здравейте, скъпи деца и родители!

Отворихме детски клуб Кума Лиса с много любов. С огромно желание създадохме за децата спокойно и сигурно място за игри. Искаме тук,  заедно с Вас родителите да научим децата да общуват, да развиват своите умения и най-вече да играят на воля .

За малките ни гости предлагаме просторна и слънчева зала за забавления, открита площадка за игра, разнообразие от играчки, книжки, пъзели, голяма джунгла с препятсвия и басей. Екип от лъчезарни, внимателни и опитни аниматори ще се погрижи за Вашите деца.

По-големите гости могат да отдъхнат в уютен кафе кът с видеонаблюдение или в ни открита градина.

Заповядайте да отпразнуваме заедно Рожден Ден, Погача, Прощъпулник, Имен Ден и бъдете наши гости за парти за Великден, 1 Юни, Коледа и клубния рожден ден 19 ноември.

С богата украса, вкусна храна, внимание и лично отношение ще направим празника Ви незабравим.

Важно е да знаете

Зоните за игра са изградени според изискванията за безопасност. Подът в залата за игра е застлан с Tapiflex Optic, PVC настилка, която е акустична, антибактериална и лесна поддръжка. Откритата площадка е обезопасена с ударопоглъщаща настилка.