КВН Фемили груп ЕООД

  • КВН Фемили груп ЕООД

    КВН Фемили груп ЕООД

    Фирмата е производител на широка гама продукти, сред които: вкусни бисквити, сухи пасти, торти, рула, дребни сладки.

  • КВН Фемили груп ЕООД

    КВН Фемили груп ЕООД

    Фирмата е производител на широка гама продукти, сред които: вкусни бисквити, сухи пасти, торти, рула, дребни сладки.

КВН Фемили груп ЕООД

КВН Фемили груп ЕООД  

КВН Фемили груп ЕООД  стартира дейност през 1998 г. и предлага голям избор от сладки изделия на отлични цени! Фирмата е производител на широка гама продукти, сред които: вкусни бисквити, сухи пасти, торти, рула, дребни сладки. Изделията на КВН Фемили груп ЕООД са добре познати в цялата страна и могат да бъдат открити в някои други европейски държави. Те са на отлична цена, с високо качество и много вкусни.

Фирмата отлично познава желанията и нуждите на потребителите и инвестира в машини за направа на нови изделия и разширяване на асортимента. Екипът е добре обучен, а производственият капацитет гарантира страхотно качество и гъвкавост при поръчките. Спазват се всички стандарти за производство и съхранение на хранителните продукти, а качеството им винаги е от първостепенно значение! Ако се интересувате от търговска дейност със сладки на едро, сте попаднали на точното място.

Компанията поддържа отлични бизнес отношения с дистрибутори от различни градове, като се стреми да разширява своите контакти. Ориентира се към дългосрочна и базирана на взаимно уважение съвместна работа. Фирмата не предлага само сладки на едро, а още коректност, внимание към детайла и изключително изгодни цени!

КВН Фемили груп ЕООД търси още лоялни, находчиви, амбициозни дистрибутори, с чиято помощ да достига още по-лесно до своите клиенти. Неустоимите дребни сладки, торти, сухи пасти и рула са желани за различни поводи – рождени дни, концерти, кетъринг, семейни и бизнес събирания. Те пораждат наслада и придават очарование на всеки миг!

КВН Фемили груп ЕООД

Услуги

КВН Фемили груп ЕООД разполага с дистрибуция в почти всички точки на България. Нашите дребни сладки, торти, рула и други изделия се откриват във Велико Търново, Сливен, София, Монтана, Перник, Пловдив, Пазарджик и други. КВН Фемили груп ЕООД осъществява износ и в Румъния.

Непрекъснато разширяваме своята дистрибуционна мрежа, за да могат потребителите от цяла България, а и извън нея, да имат достъп до изделията, които създаваме с ентусиазъм и внимание.

 КВН Фемили груп ЕООД предлага производство на продукти с Ваша собствена марка.

Продукти