Ивайло Легоманов   ( Visit Website )

Ивайло Легоманов

Предлага довършителни ремонтни работи до ключ, сухо строителство с индивидуални решения за вашия интериор, бояджийски услуги, полагане на твърди настилки ....

Презентация

Ивайло Легоманов

Позволете си удобствата и лукса, които заслужавате, доверявайки се на Ивайло Легоманов,извършва цялостни и частични вътрешни ремонти в дома, офиса, търговски помещения, бизнессгради, предприятия и други обекти над 15 години.

 

Водещи за мен са професионализмът, високото качество на изпълнение и коректността! Работия с висококвалифицирани кадри с дългогодишен опит, доказали своите професионални умения и стриктност.

 

Предлага довършителни ремонтни работи до ключ, сухо строителство с индивидуални решения за вашия интериор, бояджийски услуги, полагане на твърди настилки - фаянс и теракота, ВиК и електро услуги, зидарии, замазки,монтаж на всякакъв вид аксесоари за дома,сглобяване на мебели и др.

 

За вашето спокойствие предлагаме доставка на материали директно до обекта, професионално почистване и всичко, от което имате нужда, за да бъде завършен ремонтът на време и без главоболия.

 

Опитът ни в обработката на ковано  желязо,ще задоволи и най-претенциозния вкус. Извършва проектиране, изработка и монтаж на изделия от метал и ковано желязо с нестандартни и стандартни модели: метални халета, метални навеси, метални огради, метални парапети, метални врати, метални решетки, метални стълби, козирки,всичко от метал.

 

Доставете удобство и уют на вас и вашите близки с индивидуални решения за вашите мебели проектирани направени и монтирани от нас. Изработва мебели от ПДЧ и всякакви фурнири по индивидуален проект,кухни и кухненски мебели,гардероби,спални.Градински мебели и беседки от дърво.

 

Галерия

     
     
     
     

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Мека мебел Коритаров - София
Ивайло Легоманов

0888 955 339 / 0877 899 779

Строителни фирми
София

Ивайло Легоманов