Магазин за цветя Лиал ( Visit Website )

Магазин за цветя Лиал

Магазинът се развива бързо, благодарение на иновативните идеи и творческото мислене на екипа от професионални флористи. Вниманието към всеки клиент е фирмен приоритет. Красивото е онова към което се стремим ежедневно и то присъства във всяка наша творба...

Презентация

Магазин за цветя Лиал

Магазинът се развива бързо, благодарение на иновативните идеи и творческото мислене на екипа от професионални флористи. Вниманието към всеки клиент е фирмен приоритет. Красивото е онова към което се стремим ежедневно и то присъства във всяка наша творба.

 

Да сътвориш един букет е равносилно да нарисуваш картина. Всяка картина носи творчески заряд, посланието на художника и отразява неговите чувства и емоции. По този начин всеки букет, създаден от флористите на Лиал, притежава красотата на природата, стила на изискания творец, майсторството на добрия занаятчия.

 

Да си флорист не е просто работа, това е страст към естетиката на живите цветя, призвание и начин на живот. Да си флорист не е професия, а занаят. Занаят се учи най-добре, когато се учи с любов и със сърце, и тогава добрия резултът е налице.

 

Продукти

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Магазин за цветя Лиал - Благоевград

Магазин за цветя Лиал - Благоевград

0885 858 678

Благоевград, бул.Кирил и Методий 22

N/A

Магазин за цветя Лиал