Лифт М ЕООД ( Visit Website )

Лифт М ЕООД

Лифт М ЕООД е дългогодишна фирма с основна дейност монтаж и сервизно обслужване на асансьори, асансьорни уредби, ескалатори, инвалидни, товарни и автомобилни платформи...

Презентация

Лифт М ЕООД

Лифт М ЕООД е дългогодишна фирма с основна дейност монтаж и сервизно обслужване на асансьори, асансьорни уредби, ескалатори, инвалидни, товарни и автомобилни платформи. Нашата основна цел е да задоволим всички изисквания на клиента като предлагаме продукти с конкурентни цени и високо качество. От самото си създаване, фирмата е утвърдена в тази дейност в Бургас и региона.

 

Нашата основна цел е да задоволим всички изисквания на клиента като предлагаме продукти с конкурентни цени и високо качество. Поемаме ангажимент от доставката на асансьорната уредба до въвеждането й в експлоатация.

 

При нас работят специалисти с голям опит и квалификация в монтажа и ремонта на асансьори.
Качеството, съчетано с практиката, натрупана от завършените обекти, са възможност да ни се доверите и удовлетворението от съвместната работа ще е взаимно.

 

Използваме възможно най-добрите методи за ценообразуване и технологии на работа, осигуряващи оптимални цени и оптимално изпълнение на поетите ангажименти.

 

 

Услуги

Какво предлагаме:

  • доставка на асансьорни уредби
  • монтаж
  • сертифициране на асансьори, монтирани от нас
  • ремонт и преустройство на асансьорни уредби
  • 24 часа в денонощието абонаментно обслужване в Бургас и цялото черноморие

 

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Лифт М ЕООД - Бургас

Лифт М ЕООД - Бургас

0888 32 88 65 / 0878 88 34 66

Бургас, бул. Демокрация № 61

lift_m@abv.bg

Лифт М ЕООД