Лимец еко от производител

  •  Лимец еко от производител

    Производител

    Избрах да произвеждам вида мека пшеница, защото той отговаря на моя морал за чисто и биологично земеделие без пръскане с препарати за растителна защита, хербициди,пестициди и без торене, в хармония

 Лимец еко от производител

За нас

Земеделски производител съм от 2017г.. Избрах  да произвеждам вида мека пшеница едрозърнестия лимец, защото той отговаря на моя морал за чисто и биологично земеделие без пръскане с препарати за растителна защита, хербециди,пестициди и без торене, в хармония с природата земеделие и с Божията благословия!

Засявам малко стопанство собствени  родови земи в Дунавската равнина. Лимецът е моята култура за сеене, древен, изначален или дивото жито от древността излъчващ светлина.

Предлагам лимецови продукти 2020г, брашно финно смляно на каменна мелница и температура на нагряване 40 градуса 100% лимец., лимецово зърно олющено подходящо за покълване и варене и мелене, лимецови ядки /флейк/ за директна консумация като закуска и каша и подходяша за направата на сладкиши.

Предлагам различни разсфасовки в хартиени пликове по 1 кг; 1,5 кг; 2 кг и чували по 20кг  хартиени двупластови.

Доставка

Раборя със Спиди куриер- ползвам 10 % намаление за пратки до 20 кг, над 50 кг и  на палетни пратки от 50 до 1000кг.

 Лимец еко от производител

Цени

  • Брашно 4,20лв/кг- при покупка  на/над 20 кг 4.00лв/кг+ 1кг био пшеница бонус / за домашна юфка и други домашни кулинарни изделия/
  • Зърно 4лв/кг- при покупка на/над 20 кг + 1кг био пшеница бонус;
  • Лимецови ядки/флейк  5 лв/кг – при покупка на/над 20 кг 4.80лв/кг+ 1кг био пшеница бонус и други изделия

Доставка до офис или адрес до всяка точка на страната, в удобно за вас време.

За повече информация може да се свържите на посочените телефони, всеки ден от седмицата по всяко време.

 

Лимец Габрово

Продукта е подходящ за:

Домашна юфка

Макарони и други тестени изделия

Пълнозърнесто лимецово брашно с висока енергийна стойност препоръчано за хлебни изделия.

Веган изделия и други вегетариански изделия

 

Рецепта

Самото заглавие на рецептата “мъфини от лимец и сладко от смокини” звучи вкусно! Звучи вкусно, но леко напудрено! Истината е че това са едни от най-вкусните сладки мъфини, които може да приготвите вкъщи, а съставките са повече от достъпни. Да, всички обичаме ванилови мъфини, както и шоколадови мъфини, обичаме също и ванилови мъфини с шоколад, но мъфините с лимец и сладко от смокини също трябва да влязат в списъка с любими рецепти за мъфини, само че не в графата “класически мъфини”, а в този с различните мъфини. Хубавото сладко от смокини само по себе си е прекрасен десерт, но също така, то често се използва като съставка с рецепти. В рецептата за мъфини от лимец и сладко от смокини, сладкото не само придава сладост, но и аромат. Брашното от лимец пък добавя някак леко ядков, пълнозърнест вкус, който буди асоциации с вкуса на ореховки. Невероятно вкусно и достъпно лакомство, което освен всичко друго е и една идея по-здравословно!