Пицария Лорис ( Visit Website )

Пицарии Бургас Пицария Лорис Пицария Лорис
Пицария Лорис

Ресторантът разполага с около 160 места и тераса с 30 места. В менюто са включени типични за италианската кухня ястия, като специален акцент е поставен на домашно приготвената прясна паста и изключителните италиански десерти.


Презентация

Пицария Лорис Пицария Лорис Пицария Лорис Пицария Лорис Пицария Лорис

Пицария Лорис

Пицария Лорис

Най-вкусната пица е от Неапол. Най-неустоимата паста е от Рим. Най-сладките десерти са от Флоренция.

 

Не е необходимо да обикаляш цяла Италия за най-доброто от италианската кухня. Има всичко в пицария Лорис!

 

Ресторантът разполага с около 160 места и тераса с 30 места. В менюто са включени типични за италианската кухня ястия, като специален акцент е поставен на домашно приготвената прясна паста и изключителните италиански десерти. С 13 вида пици , вкусни антипасти и разнообразни италиански диджестиви, ще се потопите в света на класическа Италия и ще се пренесете в страната на Да Винчи и Микеланджело. А винения лист с над 60 предложения, сред които отбрани селекции от вина от различните региони в Италия, ще задоволи и най- капризните ценители на божествената напитка.

 

В ресторант Лорис можете да изпиете своето сутрешно ароматно кафе в приятна атмосфера и отлично обслужване. Заведението е подходящо както за делови обяд, така и за романтична вечеря. Специален детски кът очаква всеки ден, включително събота и неделя, най- малките посетители на ресторанта. Докато гостите се наслаждават на вкуса на специалитети, най- малките клиенти могат да се забавляват в компанията на аниматор и развлекателни атракции.

 

Пицария Лорис

Пицария Лорис Пицария Лорис Пицария Лорис
     
Пицария Лорис Пицария Лорис Пицария Лорис
     
Пицария Лорис Пицария Лорис Пицария Лорис

Пицарии Бургас

 

Пицария Лорис

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Пицария Лорис - Бургас

Пицария Лорис - Бургас

056 521 147

Пицарии

Бургас, Mall Plaza

Пицария Лорис

Пицария Лорис