Lozanovi Group

  • Lozanovi Group

    Lozanovi Group

    Производство и търговия с декоративна растителност. Високо качество на предлаганите артикули.

  • Lozanovi Group

    Lozanovi Group

    Производство и търговия с декоративна растителност. Високо качество на предлаганите артикули.

Lozanovi Group

Lozanovi Group

Lozanovi Group започва производство и търговия с декоративна растителност още преди 1989 като допълнителен семеен доход в село Стамболово, общ. Павликени. С годините остава основна дейност и се доразвива до сегашните 6 декара площ с две оранжерии и много техника . Над 90% от храстите са собствено производство, като за целта една от оранжериите е с автоматична поливна система която е изцяло наша разработка. Това ни помага да поддържаме високо качество на предлаганите артикули и съответно ниски цени.

Групата поддържа разнородни дейности като постоянно инвестираме в развитието им - производство на декоративни храсти, зеленчукопроизводство, бетонови изделия, търговия с хранителни стоки и отдаване на недвижими имоти под наем.

Lozanovi Group

Производство

Производството е съсредоточено в три направления: растения в земята - туи, чемшири, лигуструм и др; растения в контейнери - над 20 вида и зеленчукопроизводство. Видовото разнообразие при нас е по-ограничено но затова са увеличени количествата от всеки растителен вид. Зеленчуците са нова за нас дейност като цялото количество произведена стока се пласира в собствения ни хранителен магазин и в рамките на общината. Организираме и продажба на разсади за декоративни храсти по предварителни заявки. Стремително правим и първи крачки към размножаването на сезонни цветя и растения.

Бетонови изделия

В началото на 2016 LG закупи част от бизнеса на Велия БГ за производство на саксии, кашпи, балюстри, облицовъчни плочи, чешми и фигури. Освен необходимата техника, ние получихме и ценните знания на собственика трупани и усъвършенствани през годините. Още сме в начална фаза на производството им но вярваме че бързо ще започнем да предлагаме качествени продукти.

Lozanovi Group

Озеленяване

Това е нормален процес при който всеки производител се опитва да затвори кръга до крайния клиент. Самия район на село Стамболово е пълен с колеги производители от които можем да набавим всеки липсващ растителен вид на конкурентни цени за да изпълним всяко едно озеленяване. За последната година имаме изградени няколко частни имота и десетки отделни поръчки. Повече снимки на реализираните ни проекти можете на да разгледате в facebook страницата ни.

Рози Павликени