Онлайн магазин Mam and Me ( Visit Website )

Онлайн магазин Mam and Me

Mam and Me беше създадена в отговор на търсенето майки и дъщери да бъдат облечени по един и същ начин. Дали за празник, дали за фотосесия или просто за настроение!! Това е магазин за хора, които обичат да експериментират...

Презентация

Онлайн магазин Mam and Me

Онлайн магазинът Mam and Me е предтсвител на испанските марки Rosalita Mc Gee и Rosalita Senoritas.

 

 Rosalita Mc Gee е марка, изпълнена с цветове, които превръщат дори и най-мрачния ден в изключителен и специален. Множеството детайли, мотиви и орнаменти пръскат оптимизъм и виталност както върху жената, облечена с Rosalita Mc Gee, така върху всички около нея.

Освен свежестта и яркостта, Rosalita успешно представя и спокойтвието и красотата на природата, покоят на безоблачното небе и топлотата на залеза. Едно творческо и различно предложение, което прави всяка жена уникална!

 

Rosalita Mc Gee има малка сестра: Rosalita Senoritas.

Много момиченца обичат да се обличат като своите майки и този бранд им дава точно тази възможност.

 

Когато се чудите как да внесете малко усещане за висша мода в гардеробчето на вашата малка госпожица, Rosalita Senoritas е вашият отговор.

 

Всичко в тези облекла - от ярките щампи до уникалните дизайни, ги правят много лесни за обикване. Веднъж облечена в тези ослепителни дрешки, всяко момиченце ще се съгласи: няма по-добър начин да добавите малко разнообразие към своя гардероб от Rosalita Senoritas.

 

Почувствайте страстта, докоснете цветовете, изберете Rosalita!!!

 

Галерия

     
     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Онлайн магазин Mam and Me - Варна

Онлайн магазин Mam and Me - Варна

0887 785 792

Мода

Варна, ул.Неофит Бозвели 13

Онлайн магазин Mam and Me