Масажно студио Различна

  • Масажно студио Различна

    Масажно студио Различна

    Курсове, обяви, козметични услуги, антицелулитен масаж, цена, нови оферти

  • Масажно студио Различна

    Масажно студио Различна

    Курсове, обяви, ваучери, козметични услуги, антицелулитни процедури, частичен масаж, цена

 

Масажи Перник

Релаксиращ масаж класически на цяло тяло с масла ,включващ в себе си всички различни разстривни и енергийни лековити техники. Идеалната съвкупност от дълбокомусколен, релаксиращ масаж и дрениращ масаж, разтоварват напрежението в мускулите, поправят движението на кръвния и лимфен поток , освобождават от напрежението и тонизират цялото тялото.  Масажират се рефлекторни зони, акопресурни точки и енергийни меридиани.

В крайният си етап разстривката включва и енергийна  лечебна сесия, в която   се изчистват  емоционални блокажи и негативни енергийни натрупвания, повлиява се и баланса на мъжката и женската енергия. Възможно е и освобождение на дълбоко кармично ниво.

Лекуването чрез масажите е наложителен при двигателни нарушения на ставите, мускулите и нервната система, премахващи напрежението на тялото,

Разтривката има многовековна история и днес е още повече съществяен, тъй като хората днес водят все по обездвижен живот, в офиса, в къщи.

В студио за масажи Различна: класически масажи съдържа всевъзможни масажни методи, чрез които се усъвършѐнства кръво- и лимфообръщението, релаксира се или се освежава мускулатурата и нервната система, отстранява се физическото и психическо натоварване, нормализира се кръвното налягане, обновяват се обмяната на веществата и функциите на всички органи и системи, Възстановителен масаж цена.

Разбери как ? Център Различна предлага и използва л/бими техники на разтриване за твоя релакс.

Рефлексотерапия

Рефлексологията е друго лечение на различни състояния на организма. Тя се използва от хиляди години – още от древни времена китайците и египтяните имат документирани подобни практики. Методът се основава на упражняване на натиск от страна на обучен терапевт върху точно определени зони на ръцете, краката и ушите, което води до подобряване функционирането на съответни органи в организма. Голяма част от теорията зад рефлекстерапията е свързана със стимулирането на енергията Чи, но дори и за тези, които не вярват в източната философия, съществуват редица изследвания, доказващи ползите от този тип терапия. Много масажисти по целия свят практикуват тази техника с години и резултатите са винаги положителни. Може би си струва да опитате?

Най-основните ползи от рефлексотерапията включват подобрено функциониране на нервната система, увеличение нивата на енергия в организма и подобряване на кръвообращението, като заедно с това имат и съществен психологичен ефект.

 

Масажно студио Различна

Курсове по масаж и ваучери, цена

Курс по масаж

масажи перник

Пропфесионални курсове за всекижелаещ

Класически масажна цяло тяло предлага благосклонен резултат като премахва натрупаната умора върху цяло тяло от заседналия начин на живот, още както и хроничната болката в гръб и кръст.
Разтривката засилва кръвообръщението,подобрява лимфната система, както и дейността на нервната система.

Класическите спортни масажи имат благоприятен ефект като бързо премахва натрупаната умора. Засилва вашето кръвообръщение, подобрява лимфната система, както и дейността на нервната система.

Възстановителен масаж е отлично профилактично средство за всекидневно здраве!

Предлаганият разтривка е подходящ при скованост на тялото имусколите, предизвикана от заседналия начин на живот. Класическия масаж е доказан в лечебната практика на нашият Център за класически, лечебни, професионални, възстановителни и спортни масажи. 

Ние ще  подходим индивидуално към Вашите нужди независимо дали страдате от стрес, дискомофорт, неспокойствие или Ви мъчат болки в гърба като на цялото тяло така и на всички мускули. Профилактичното прилагане на класически масаж ще подобри вашето физическо и емоционални състояние, както и ще продоврати повторна поява на симптомите. Всяка процедура по масаж се прилага индивидуално в зависимост от състоянието на клиента.

Възстановителните разтривки включват система от класически масаж на гръб и всички други масажни техники като антистрес масаж, постизометрична релаксация. Резултата нха процедурата е висок и е съобразен за хора, които имат нужда от мигновено и ефикасно възстановяване на жизнената енергия. Силният му благотворен резултат се дължи на отстраняване на мускулното напрежение, плексит, облекчаване на болките и връщане на тонуса и виталността. Предлага цялата гама любими spa, красота и спорт /Бургас /

Обяви, ниски цени и оферти почистване на лице,масажно масло

Лечебен масаж класически и антицелулитен, град Перник