Масажи Христина Добрева ( Visit Website )

София Масажи Христина Добрева Масажи Христина Добрева
Масажи Христина Добрева

В тази страница може да разберете интересни и полезни неща свързани с душевното и физическото здраве на човека. Тук има информация за масажната терапия, която е вид лечение за човешкото тялото и организъм...


Презентация

Масажи Христина Добрева Масажи Христина Добрева Масажи Христина Добрева Масажи Христина Добрева Масажи Христина Добрева

Масажи Христина Добрева

Масажи Христина Добрева

В тази страница може да разберете интересни и полезни неща свързани с душевното и физическото здраве на човека. Тук има информация за масажната терапия, която е вид лечение за човешкото тялото и организъм.

 

Страничката е като допълнение към същността ми. Чрез публикациите ми искам да покажа на хората, на Вас, които разглеждате, четейки, да разберете какъв човек седи отсреща Ви. Смятам, че това е изключително важно, тъй като масажът е техника, която има за цел да помага на хората, а намирането на адекватен такъв, направен професионално. В днешно време, смело мога да кажа, че е трудна работа. Обичам работата си! В кавички, защото да помагам на хората е не работа или вид задължение, а е удоволствие за мен.

 

Не отлагайте във времето, погрижете се за здравето на тялото си и съответно на организма и на духа си.

 

Масажи Христина Добрева

Масаж

Масажът,който правя включва: Су джок терапия на стъпала, ръце, уши. Това е, активиране на точките, който се намират в тези зони от тялото, който са изключително важни. Този начин отключва цялото тяло, като действа благоптиятно на нашите органи.

 

Обработва се лимфна с-ма, нервна с-ма, мускулна тъкан, точкови канали (меридиани). След консултация с клиента за здравословното му състояние (задължително), се разбира как да се проведе лечебната процедура.

 

Масажът се извършва в дълбочина, за да достигне до проблемните натрупвания за отстраняването им или за значително облекчение на състоянието на клиента. Работи се с натурални и ръчно изработени кремове, което носи по-голяма ефективност при извършване на лечебната процедура.

 

Масажът се извършва с предварително записан час.

 

Галерия

Масажи Христина Добрева Масажи Христина Добрева Масажи Христина Добрева
     
Масажи Христина Добрева Масажи Христина Добрева Масажи Христина Добрева
     

 

Карта

 

Масажи Христина Добрева

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Масажи Христина Добрева - София


Масажи Христина Добрева - София

0888 11 96 92 - Христина

Салони за масажи

София, ул. Пиротска 45

Масажи Христина Добрева

Масажи Христина Добрева