Масажно студио Троян

  • Масажно студио Троян

    Масажно студио Троян

    Студиото предлага на своите клиенти следните процедури :професионални масажи, рехабилитации, боуен терапия и реджуванс.

Масажно студио Троян

За нас

Масажното студио предлага много приятна и уютна обастановка, която предразполага към пълна релаксация.Студиото предлага на своите клиенти следните процедури :професионални масажи, рехабилитации, боуен терапия и реджуванс.

Поглезете Вашите сетива и освежете тялото и духа си при нас. Отърсете се от насъбралото напрежение и възстановете Вашите сили. Масажните процедури ще Ви успокоят и тонизират.

Масажното студио работи с предварително уговорен час, който можете да заявите на тел. 0878146470

Заповядайте при нас!

Масажно студио Троян

Какво е Реджуванс?

Реджуванс е напълно естествен, мануален метод за лицева терапия, който работи с физиологията на тялото, като подтиква структурите на лицето да възвърнат своята виталност.

При него не се използват серуми, кремове или електрически уреди. Той е едно нежно и ефективно „докосване”, което подмладява и освежава лицето, като едновременно с това осигурява пълна релаксация на тялото и интензивно усещане на приповдигнато настроение, свързвано с представата за добро здраве. Това е холистична техника, адресираща тялото, ума и душата, която работи едновременно на всичките три нива.

Този метод може да се разглежда като подмладяващ масаж на лицето, но терминът „масаж” не го описва достатъчно точно, тъйкато движенията „Реджуванс” са своеобразни. Тези специфични, нежни движения адресират последователно всички меки тъкани на лицето, повърхностни или дълбоки (кожа, съединителна тъкан и мускули), като възстановяват нормалния поток на хранителнителните вещества, освобождават срастванията и връщат на кожата нейната елестичност и мускулен тонус.

Защо ни е необходим Реджуванс?

Случвало ли ви се е понякога да погледнете лицето си в огледало, покрай което случайно минавате, и да се изненадате от образа, който не можете да познаете?

В такива случаи обикновено се опитваме да отпуснем мускулите на лицето си и да се освободим от разочароващото ни изражение, но ще установим отново същото това изражение когато се видим „увековечени” и на моментна снимка.

Може да сме силна личност с почтен характер, с оптимистична и любяща натура, с остър ум и положително мислене, но не сте ли забелязали, че след определена възраст чертите на нашето лице не изразяват реалнотова, което носим отвътре?

Сериозно или не, ние обикновено сме „маркирани” от изражението на нашето лице. Наред с грижата да имаме хармонично тяло и подходящо облекло, ние без съмнение сме загрижени и за промените на нашето лице, които настъпват с времето.

Вярвате ли, че единственоефектът на гравитациятаможе да се наблюдава?

Е, има много други фактори, на които често не обръщаме внимание, но които в голяма степен допринасят за промените на нашето лице и които само можем да изследваме.

Истината е, че всички наши чувства и най-вече нашите тревоги, страхове, ядове, разочарования и неуспехи, които от дълго време сме съхранявали в душите си, се отпечатват и върхуна шите лица. Мускулите на лицето (наречени „мимически мускули”) са захванати за дълбоките слоеве на кожата и отговарят, както показват техните имена, за изражението на нашето лице.

Изражение, което сме носили дълго време, след това ще се отпечата на лицето ни като щампа, създавайки сраствания между мускулите и съединителната тъкан, блокирайки свободната циркулация на хранителните вещества и в резултат на това много скоро ще се образуват бръчки.

 

 

Галерия

Карта