ул. Транспортна 35 (до МОЛ Плаза) , гр. Бургас Тел: 0884 93 43 44
Охранителни ролеткиРазлични модели и богата цветова гама, плътни, тръбни, перфорирани и др. Метални вратиСекционни, Пожароустойчиви врати, Летящо крило, Метални врати, За сервизни помещения Тенти Фирма Мастер 65 ЕООД проектира и произвежда тенти от метални профили ПарапетиАлуминиеви парапети, Парапети от неръждаема стомана, Парапети от черна стомана

Метал Пласт 2012 ЕООД

ИЗРАБОТКА И МОНТАЖ НА:
- Охранителни ролетки:
= плътни, перфорирани, ветроупорни – изработени от прахово - полимерно боядисани поцинковани ламели;
= оплетка - изработени от 8 мм стоманена арматура;
= с термоизолация – изработени от двойни стоманени или алуминиеви ламели, запълнени с полиуретан.

- Гаражни врати - ролетни, секционни, летящо крило.

Извършваме гаранционно и следгаранционно обслужване на изделията ни, както и демонтаж, ремонт и монтаж на съществуващи ролетки. Цялостна подмяна на оста с пружинните механизми, подмяна на водачи, брави, мотори, ламели, централи, дистанционни, пребоядисване.
Работим с продуктите на фирма Simu - водеща марка в производството на автоматика за дома.

- Метални конструкции – метални врати за различни видове помещения; метални портали – еднокрили, двукрили, плъзгащи; тенти от метални профили, подходящо боядисани с бои, устойчиви на климатични условия и поликарбонатно покритие с различни цветове и дебелини; метални парапети и други. Изработване на Метални врати с вътрешно оребрение. По желание на клиента във вратите се полага каменна вата за изолация. Вратите се боядисват в цвят по RAL.Изработка на тенти от кухи метални правоъгълни профили. Тентите могат да бъдат обработени и боядисани в зависимост от габаритите с прахово полимерно покритие по RAL или с атикорозионни бои тип 3 в 1. Покриването на металната конструкция се осъществява с поликарбонатни плоскости с дебелини, размери и цвят подходящи за дадения случай. По желание на клиента и при възможност към тентите се добавят и улучни системи за отводняване.

- AL  и  PVC дограма

- Външни PVC и AL щори, сенници, перголи, ветроупорни пана, вътрешни вертикални и хоризонтални щори с голямо разнообразие на модели и цветове, комарници и други изделия, осигуряващи уюта и комфорта в дома ви и на работното място.

Фирмата изработва охранителни ролетки, гаражни врати, тенти и метални конструкции и за дистрибутори без монтаж.

УСЛУГИ: Прахово боядисване.

Отстъпки за предварително плащане на цялата сума!

Всички услуги се извършват с гарантирано качество. Обадете се на нашите сътрудници и при задаване на приблизителни размери на отвора, който искате да затворите, ще получите ориентировъчна цена на съответното изделие, след което наши консултанти ще ви посетят на място и след уточняване на всички условия относно вида и начина на монтажа се определя крайната цена за клиента. 

Очакваме ви в шоурума ни в гр. Бургас, ул. „Транспортна” 35 /до МОЛ ПЛАЗА в жк „Изгрев”/
и в офиса ни в гр. Поморие, ул. „Сливница” 11.

Охранителни ролетки

  • Метални плътни тези охранителни ролетки са изработени от плътни поцинковани ламели с дебелина на ламарината 0,7 мм и височина 105 мм.
  • Ветроупорни предназначението на ветроупорните ламели е да бъдат монтирани на охранителни ролетки, покриващи отвори с по-големи размери.
Виж още